Valerien Ismael, Beşiktaş - Trabzonspor derbisi öncesi konuştu...

Süper Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Dev derbi öncesinde siyah-beyazlı ekibin Fransız çalıştırıcısı Valerien Ismael, önemli açıklamalarda bulundu. .

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Dev derbi öncesinde siyah-beyazlı ekibin Fransız çalıştırıcısı Valerien Ismael, önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE VALERIEN ISMAEL'İN SÖZLERİ:

"İnsan sağlığı her şeyden önemli, Bartın'da yaşanan acıyı hem futbolcularım hem de ben paylaşıyorum. Bütün herkese geçmiş olsun.

Ben Fenerbahçe maçı öncesi de söylemiştim, böyle maçları kilit oyuncularla kazanabilirsiniz. Hücum oyuncularımız dönmüş durumda. Bu maçı yüreğinizle oynarsınız, hafta içi olan çalışmalarımızın karşılığını böyle almak istiyoruz.

Geçen hafta 2 stoperimizi kaybettik, umarım haftaya dönebilirler. Beni tanıdınız sol stoperde sol ayaklı bir oyuncu tercih ediyorum. Montero'yu onun için tercih ettik. Umarım o da bizim güvenimizin karşılığını verir."

Valerien Ismael, Beşiktaş - Trabzonspor derbisi öncesi konuştu... ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig 10.hafta maçı Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.