Valencia gözünü krallığa dikti

Enner Valencia, bu sezon ligde tam anlamıyla tozu dumana kattı. Tecrübeli oyuncu, henüz 13. haftada 11 gole ulaştı. Üstelik bunu, 10 karşılaşmada forma giyip sahada sadece 675 dakika kalarak başardı.

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia, bu sezon ligin gol kralı olmayı kafaya koymuş durumda.

Fanatik'te yer alan habere göre; Valencia'nın krallık yarışındaki en yakın takipçisi Haji Wright. ABD'li yıldız, fileleri 8 kez sarsarken, bu sayıya 11 maçta 1050 dakika süre alarak ulaştı. Jesus, geçen haftaki İstanbulspor mücadelesinde öğrencisini yedek bırakmıştı. Valencia, 66. dakikada oyuna girmesine rağmen 5-0 kazanılan maçı 1 gol ve 1 asistle tamamlamayı başardı. 32 yaşındaki hücum oyuncusunun Sivasspor maçında 11'e dönmesi bekleniyor.

1 KEZ BAŞARDI

Kariyerindeki tek gol krallığına 2013- 14 sezonunda Meksika Ligi'nde Pachuca formasıyla ulaşan Enner Valencia, Fenerbahçe'de de bu başarıyı tekrarlamanın peşinde. Sivasspor'u gözüne kestiren Ekvadorlu futbolcu, ağları sarsarak gol krallığı yarışında zirvedeki konumunu pekiştirmek ve aynı zamanda takımının galibiyetinde önemli bir rol oynamak istiyor.

Valencia gözünü krallığa dikti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.