Valencia atıyor ama imza yok

Fenerbahçe'de kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Enner Valencia, Trabzonspor karşılaşmasında golünü atarak, Süper Lig'de bir sezonda en çok gol atan (28) Alex De Souza'nın rekoruna ortak olmuştu. Fenerbahçe'de Enner Valencia gollerine devam etmesine rağmen sözleşme görüşmelerinde bir gelişme yaşanmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Fenerbahçe derbide Trabzonspor'u 3-1 mağlup etmişti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Michy Batshuayi, Luan Peres ve Enner Valencia kaydetmişti. Trabzonspor'un tek golünü ise penaltıdan Trezeguet atmıştı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'de Valencia gollerini atmaya devam ederken, geleceğiyle ilgili bir gelişme henüz yok. Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularından biri olan 33 yaşındaki forvetin, sezon sonunda bitecek olan kontratının uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Toplamda 44. resmi maçında 32. golünü atan Ekvadorlu yıldız, Kanarya tarihinde Aykut Kocaman (1994-1995 43 maçta, 32 gol) ve Tanju Çolak'ı (1992-1993 32 maç, 32 gol) da yakaladı.

Valencia atıyor ama imza yok ile ilgili etiketler Valencia Süper Lig Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.