Valbuena'dan Fenerbahçe ile ilgili ilk sözler / VİDEO

Fenerbahçe'nin Lyon'dan transfer ettiği Valbuena İstanbul'a indiği anda büyük bir coskuyla karşılandı. Fenerbahçe TV'ye röportaj veren yıldzı oyuncu "En büyük Fenerbahçe" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena Atatürk Havalimanına iniş yaptıktan sonra sarı-lacivertli taraftarlar büyük bir gösterdi. Taraftarlarla kucaklaştıktan sonra sağlık kontrolüne giden Fransız yıldız Fenerbahçe TV'ye kısa bir röportaj verdi.

İşte Valbuena'nın o sözleri;

"Gerçekten çok mutluyum, Türkiye'nin muhteşem bir ülke olduğunu biliyordum. Gururluyum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Fenerbahçe ile uzun zamandır görüşüyoruz, her zaman gelmeyi arzu ettiğim bir kulüptü. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de çalışacak olan Aykut Kocaman ile de bir görüşmem oldu. Büyük Fenerbahçe taraftarına bu harika karşılama için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe taraftarı şampiyonluğu hak eden taraftar." dedi

Valbuea muhabirin isteği üzerine 'En büyük Fenerbahçe' diyerek taraftara seslendi.

Valbuena'dan Fenerbahçe ile ilgili ilk sözler / VİDEO ile ilgili etiketler Fenerbahçe video mathieu valbuena
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.