Vakıfbank'tan bayram müjdesi geldi! İki bayram arası taksit ödemek yok! 125 bin TL, tek SMS ile hesaplarınıza yatacak!

Ramazan Bayramı için geri sayım devam ederken kamu bankasından yüzleri güldüren bir haber geldi. Emekli çalışan, genç yaşlı ayrımı gözetmeksizin 18 yaşın üstünde olan her tüketiciye nakit desteği vereceğini duyuran Vakıfbank, taksit ertelemeli yeni bayram kredisine ilişkin detayları paylaştı.

Maddi yetersizlikler sebebi ile geçim dertleri devam eden ve bu neden ile borç yükleri güderek ağırlaşan vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesi harekete geçti. Bankaların her yıl olduğu gibi bu yıl da bayrama özel avantajlı teklifler sunup sunmadıklarını merak eden vatandaşlar, arama motorlarında kredi kampanyalarına yönelik sorgulamalarda bulunmaya başladı.

Ramazan Bayramı’nın gelişini fırsat bilerek bütçelerini bir nebze olsun toparlayabilmek üzere bankaların güncel kredi kampanyalarını araştıran vatandaşlara, kamu bankasından yüzlerini güldüren bir haber geldi. Düzenlemiş olduğu bayram kredisi ürünü aracılığı ile 18 yaşını tamamlamış olan tüm tüketicilere bütçe desteği vereceğini belirten Vakıfbank, kredi ürününün başvurulara açık olduğunu ifade etti. Kamu bankası, şubelere gerek kalmadan tek SMS ile başvurulabilecek olan yeni kredi ürününe ilişkin detayları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN BAYRAM KREDİSİ MÜJDESİ!

Vakıfbank'tan bayram müjdesi geldi! İki bayram arası taksit ödemek yok! 125 bin TL, tek SMS ile hesaplarınıza yatacak!

Hem kart kampanyaları hem de kredi kampanyaları ile bireysel ve ticari müşterilerinin bütçelerine destek olmaya devam eden kamu bankası Vakıfbank, Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte kolları sıvadı. Mevcut müşterilerinin ve potansiyel müşterilerinin nakde olan ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacı ile yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu belirten Vakıfbank, ürününe ilişkin detayları paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bayram kredisi kampanyası kapsamında 3 ay boyunca taksit erteleme imkanı sunacağını ifade eden Vakıfbank, kredinin üst limitini 125 bin TL olarak açıkladı. Banka, kredi ürünü kapsamında uygulanacak olan başlangıç faizini yüzde 1,57, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

VAKIFBANK BAYRAM KREDİSİ BAŞVURUSU

125 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu bayram kredisi kampanyasına mobil uygulaması veya internet bankacılığı kanalı aracılığı ile başvuru yapılabileceğini belirten Vakıfbank, ayrıca 5724’e gönderilen kısa SMS ile de kredi başvurularını değerlendirmeye alacağını ifade etti. Banka, söz konusu SMS numarasına gönderilecek olan metinde sırası ile T.C. kimlik no, doğum tarihi (gün, ay, yıl) ve aylık gelir bilgilerinin yazılı olması gerektiğini belirtti.

Vakıfbank'tan bayram müjdesi geldi! İki bayram arası taksit ödemek yok! 125 bin TL, tek SMS ile hesaplarınıza yatacak! ile ilgili etiketler VakıfBank bayram kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.