Vakıfbank konut kredisi başvuru nasıl yapılır? Vakıfbank konut kredisi hesaplama, yapılandırma

Bir konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için bankalar tarafından sunulan konut kredisi ile ev almanız artık mümkün olmaktadır. Konut kredisi verilmesi için;Satın alınacak evin teminat altına alınması koşuluyla verilen bir kredi türüdür. Bankaların sunmuş olduğu konut kredisinden faydalanabilmeniz için, belirli bir işiniz ve sgk’lı olarak bir işyerinde çalışmanız gerekmektedir. Ayrıca konut sahibi olmak için maaşınızın asgari ücret ve dahası olması gerekmektedir.

Vakıf bankası tarafından düşük faiz oranları doğrultusunda konut kredisi sahibi olmanız artık çok kolay. Vakıfbank konut kredisi başvuru nasıl yapılır? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz.Vakıfbank konut kredisi hesaplama, yapılandırma işte tüm detaylar…

Ev almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen konulardan birisien ucuz kredi imkânı sağlayan bankaların hangisi olduğudur. Konut kredisi almak için bazı gerekli şartlar mevcuttur. Genellikle bu şartlar; Borcu bulunan kişinin, geçmiş borçların düzenli olarak ödenmiş olması gerekmektedir. Ayrıca herhangi bir borcun bulunmaması kredi notunu yükseltecektir. Mutlaka olması gereken şartlardan en önemlisi ise belirli bir maaş karşılığı bir işte çalışıyor olması gerekiyor. Bunlar sağlandığı takdirde konut kredisi başvurunuz kabul görmüş olunur. Vakıfbank konut kredisi faiz oranı nedir? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU 

Vakıf bankası konut kredisi başvuru yapmak için, en yakın Vakıfbank şubesine giderek, konut kredisinden yararlanmak istediğinizi belirterek, gerekli şartlar sağlandığı takdirde kredi işleminiz onaylanacaktır. Bir diğer yol ise, Vakıfbank internet şubesindenhttps://www.vakifbank.com.tr/saripanjur-ev-kredisi.aspx?pageID=313 bu linke tıklayarak başvuru işleminizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.   Ayrıca telefon ile arama işlemi yaparak da bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek 444 0 724 no.lu Vakıfbank Çağrı Merkezi numarasını arayınız. Daha sonra 5- “Başvuru İşlemleri” menüsündeki 2- “Kredi Başvuru” seçeneğinden 1- “Konut Kredisi Başvurusu” menüsü tuşlayarak başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ ŞARTLARI 

Konut kredisinden faydalanabilmeniz için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartlar; 

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşından büyük olmak
  • Aylık geliri gösteren gelir belgesi
  • Konut kredisi için ödenecek aylık taksitler, aylık gelirin yüzde 60'ını aşmamalıdır
  • Olumlu bir kredi notuna sahip olunmalıdır
  • Peşinat ödemesi yapılmalıdır

 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA 

Vakıfbank bankasından konut kredisi alan vatandaşlar, bu kredinin nasıl hesaplandığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Yapmanız gereken tek Vakıfbank internet şubesinden https://www.vakifbank.com.tr/kredi-hesaplama-araci.aspx?pageID=1333 bu linke tıklayarak gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmiş olup, hesapla butonuna tıklayarak hesaplama işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ YAPILANDIRMA 

Ev almak için konut kredisi alan vatandaşlar bazı sebeplerinden dolayı bu krediyi ödemekte zorlanmaktadırlar. Bankalar tarafından sunulan yapılandırma işlemi ile

Konut kredinizin mevcut taksitlerini azaltabilir ve maliyeti düşürebilir ayrıca güncel düşük faiz oranlarından da faydalanabilirsiniz. Vakıf bankası tarafından Vakıfbank konut kredisi 0,64faiz oranında yapılandırma yapacak mı yapmayacak mı henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili resmi duyuruları resmi site üzerinden takip edebilirsiniz. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAZİ ORANI 

Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar genellikle en düşük orandaki faiz oranına göre bu işlemlerini gerçekleştirmektedir. Vakıfbank konut kredisi faiz oranı, 03-180 Ay%1.09 faiz oranı olarak bilinmektedir. En son çıkan kampanya ile birlikte 0,74 ve 0,64 faiz oranında yeni konut kredisi paketini duyurdu.

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.