Vakıf Katılım döviz kuru olayı nedir? Ne açıklama yapıldı?

Vakıf Katılım'ın 10 Eylül'de internet sitesinde yer alan hatalı döviz kurları gündeme geldi. İnternet sitesinde yayınlanan hatalı döviz kurlarına ilişkin Vakıf Katılım Bankasından açıklama yapıldı. Vatandaşlar ise döviz kurlarını merak ediyor. Peki Vakıf Katılım döviz kuru olayı nedir? Detaylar haberimizde...

Vakıf Katılım döviz kuru olayı nedir? Vakıf Katılım Bankası'nın 10 Eylül 2018 tarihinde internet sitesinde yer alan hatalı döviz kuru olayının ne olduğu herkes tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Bankadan açıklama geldi. Peki Vakıf Katılım döviz kuru olayı nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Vakıf Katılım döviz kuru olayı nedir? Ne açıklama yapıldı?

Vakıf Katılım Bankasından internet sitesinde yayınlanan hatalı döviz kurlarına ilişkin açıklama yapıldı.

AA'nın haberine göre; bankanın kurumsal web sitesine siber saldırı gerçekleştiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"10 Eylül 2018 tarihinde kurumsal web sitemizde bilgilendirme amaçlı yayınlanan döviz kurlarımıza yönelik, 9 Temmuz 2018 tarihindeki kurlarımızı gösterecek şekilde bir siber saldırı düzenlenmiş, saldırı çok kısa sürede püskürtülmüştür. Bankacılık sistemlerimiz (mobil ve internet şubemiz) saldırıdan olumsuz etkilenmemiş olup, bu sürede gerçekleşen herhangi bir döviz alım-satım işlemi de bulunmamaktadır. Yapılan müdahale neticesinde kurumsal web sitemiz stabil hale getirilmiştir."

VAKIF KATILIM

“Vakıf Katılım Bankası A.Ş.; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun 03.03.2015 tarih ve 29284 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, 27.02.2015 tarih 6205 sayılı kuruluş izniyle 25.06.2015 tarihinde bir anonim şirket olarak kurulmuş, 17.02.2016 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan faaliyet izni almıştır. Sermayesinin tamamı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bayezid Han-ı Sani (II.Bayezid) Vakfı, Mahmut Han-ı Evvel Bin Mustafa Han (I.Mahmut) Vakfı, Mahmut Han-ı Sani Bin Abdulhamit Han-Evvel (II.Mahmut) Vakfı ve Murat Paşa Bin Abdusselam (Murat Paşa) Vakfı’na aittir. Ödenmiş sermayesi 1.020.000.000.- TL’dir.

Katılım bankacılığı sektörünün en genç üyesi olan Vakıf Katılım, yüzyıllardır kültürümüzün önemli bir parçası olarak günümüze gelen ve bugün ana kurucusu Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaşatılan “Vakıf Kültürü”nün önemli bir kurumu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yüzyıllardır adil sosyal yaşamın önemli bir parçası olan Vakıf Kültürü ile faizsiz bankacılık ilkelerini bir araya getiren Vakıf Katılım, bu şekilde üstlendiği önemli misyonla çalışmalarını sadece ortakları ya da müşterileri için değil tüm topluma faydalı olma ilkesi çerçevesinde yürütmeyi hedeflemektedir.”

Vakıf Katılım döviz kuru olayı nedir? Ne açıklama yapıldı? ile ilgili etiketler vakıf katılım döviz kur olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.