Vahşice öldürülen minik Eylül'ün katil zanlısı tutuklandı!

Yalova Çınarcık'ta vahşice öldürüldükten sonra valiz içerisine konulup boş bir inşaata atılan 6 yaşındaki Eylül Umutlu son yolculuğuna uğurlandı... Küçük Eylül'e tecavüz edip öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Murat Şahin A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Yalova Çınarcık'ta vahşice öldürüldükten sonra valiz içerisine konulup boş bir inşaata atılan 6 yaşındaki Eylül U. son yolculuğuna uğurlandı... Küçük Eylül'e tecavüz edip öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Murat Şahin A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi...

yalova_

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’ne bağlı Koru Beldesi’nde boğularak öldürüldükten sonra konulduğu bavul içersinde bir inşaatta bulunan 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun cesedine Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsi yapıldı.

yalovada-6-yasindaki-cocuk-cinayete-kurban-gitti-2-_5992_dhaphoto2

Eylül Umutlu'nun cenazesi daha sonra Yalova'nın Çınarcık İlçesi Koru Beldesi'nde Atakent Camii'ne getirildi.

yalovada-6-yasindaki-cocuk-cinayete-kurban-gitti-2-_5992_dhaphoto3

Burada taziyeleri kabul eden acılı baba Nurettin Umutlu baygınlık geçirdi. Talihsiz Eylül cenaze namazının ardından Koru Mezarlığı'nda toprağa verildi.

yalovada-6-yasindaki-cocuk-cinayete-kurban-gitti-2-_5992_dhaphoto5

BONZAİ BAĞIMLISI ZANLI TUTUKLANDI

Bu arada sorgulaması tamamlanan Murat Şahin A., cenaze töreni sırasında jandarma tarafından Yalova'da adliyeye çıkartıldı.

yalovada-6-yasindaki-cocuk-cinayete-kurban-gitti--ek-fotograf_2069_dhaphoto1

Murat Şahin A., 'adam öldürmek' suçundan tutuklanarak can güvenliği açısından Kocaeli Cezaevi'ne gönderildi.

Vahşice öldürülen minik Eylül'ün katil zanlısı tutuklandı! ile ilgili etiketler Yalova Çınarcık eylül umutlu murat şahin a.
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.