Vahşi fil dehşet saçtı: Hızla koşup arabayı parçaladı!

Güney Afrika'daki bir tabiat parkında vahşi fil, akaryakıt firmasına ait araca saldırarak kaputunu parçaladı. Yaşanan korkunç olay araç kamerasına saniye saniye kaydedildi. Araç sürücüsünün olay anındaki sakin tavırları ise izleyenleri şaşkına uğrattı.

Güney Afrika’daki Hoedspruit kasabasında bulunan tabiat parkında korkunç bir olay yaşandı.

KIZGIN FİL ANİDEN ARACA DOĞRU KOŞTU

Bir akaryakıt şirketine ait araç vahşi filin saldırısına uğradı. Şirket çalışanı Norman Nukeri bir müşterisinin kulübesine gittiği sırada tabiat parkında karşısına vahşi bir fil çıktı. Fili görünce aracını durduran Nukeri, bir süre filin uzaklaşmasını bekledi. Ancak kızgın fil aniden araca doğru koştu ve saldırmaya başladı.

 

Vahşi fil dehşet saçtı: Hızla koşup arabayı parçaladı! - Resim : 2

 

KAPUT HURDAYA DÖNDÜ

Filin saldırısı sonucu aracın kaputu hurdaya döndü. Şoför öfkeli filin saldırısı sırasında sakinliğini korumaya çalışsa da korku dolu anları araç kamerasına kaydedildi.

Vahşi fil dehşet saçtı: Hızla koşup arabayı parçaladı! ile ilgili etiketler fil Afrika Güney Afrika Araç park tabiat parkı hurda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.