Vahşet bu kez Susurluk'ta! Anne ile oğlu silahla vurularak öldürüldü, baba ile kızı yaralı!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4 kişilik aile evde tüfekle vurulmuş halde bulundu. Ekiplerin yaptığı kontrolde anne ile oğlan çocuğu ölü bulunurken baba ile kız çocuğu ise yaralı halde bulundu.

Balıkesir'in Susurluk ilçesi Söve Mahallesi'nde ikamet eden aileden bir süredir haber alamayan komşuları durumu jandarmaya bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri anne ve oğlunu yerde hareketsiz halde bulurken, baba Fatih A. ve kızları Elçin A.'yı (10) ise yaralı halde buldu.

TÜFEKLE VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Yapılan incelemelerde, Bilge A. ve oğlu Muhammet A.'nın tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Anne ve oğlunun cesedi Susurluk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, baba ile kızı da hastaneye kaldırıldı.

Vahşet bu kez Susurluk'ta! Anne ile oğlu silahla vurularak öldürüldü, baba ile kızı yaralı!

BABA İLE KIZIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Baba Fatih A. ve kızı Elçin A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vahşet bu kez Susurluk'ta! Anne ile oğlu silahla vurularak öldürüldü, baba ile kızı yaralı! - Resim : 2

Vahşet bu kez Susurluk'ta! Anne ile oğlu silahla vurularak öldürüldü, baba ile kızı yaralı! ile ilgili etiketler Balıkesir Susurluk cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.