Vagner Love Göztepe yolcusu! / ÖZEL HABER

Levent Ümit Erol, sezon sonunda Çin’e dönen golcü Demba Ba’nın boşluğunu aylardır dolduramayan Göztepe'nin, listesindeki isimlerden birinin Beşiktaşlı Vagner Love olduğunu ve transferini bitirmeye çok yakın olduğunu yazdı. Göz-Göz'e sunulan bir diğer isimin ise Eren Derdiyok olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ta istenmeyen adam haline gelen ve elden çıkartılmaya çalışılan Vagner Love'ın Göztepe'ye transferi gerçekleşmek üzere.

"VAGNER LOVE DAHA YAKIN"

Süper Lig'deki ilk iki hafta sonunda umduğunu bulamayan Göz-Göz'de forvet hattına arayışların sürdüğünü, ve Sarı-kırmızılı ekibe Kartal'dan Vagner Love'ın yanı sıra Galatasaray'dan Eren Derdiyok'un sunulduğunu belirten SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol, Brezilyalı golcünün transferinin daha yakın olduğunu yazdı.

Vagner Love Göztepe yolcusu! / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler Göztepe Beşiktaş Galatasaray Levent Ümit Erol vagner love eren derdiyok
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.