Vagner Love Beşiktaş'a transfer oldu mu?

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak Vagner Love transferi hakkında konuştu.

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Metin Albayrak, "Her takım kazanmak istiyor. Ciddi oynamak lazım. Bugün aldığımız 3 puan önemli. 6 puan oldu. Kazandıkça özgüven artıyor. Bazen iniş çıkışlar oldu. Farklı kazanabilirdik. Ama kazanmasını bildik" ifadelerinde bulundu.

Vagner Love ile ilgili gelen soruya cevap veren Albayrak, "Transferle ilgili çok ince eleyip sık dokuyoruz. Sonuna geldik. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu hafta Beşiktaşımız için hayırlı olacak" dedi.

"MİLLİ TAKIM İÇİN HİZMET EDİYORUZ"

"Türk futboluna hizmet ediyoruz. Kendimize hizmet ettiğimiz gibi. Lucescu ve Tayfur hoca ile de konuştuk. Milli Takım için de hizmet ediyoruz. 825 tane çocuğumuz var. Çok güzel bir çalışma yaptık. Oyuncu havuzumuzu artırmak istiyoruz. U17 Takımımız devre arası kampına gitti. Orada da çok önemli oyuncularımız var. Altyapıdan kısa sürede Beşiktaş’a özlenen isimleri getireceğiz."

Vagner Love Beşiktaş'a transfer oldu mu? ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer vagner love
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.