Vadi İstanbul AVM'de silahlı kavga: Yaralılar var!

İstanbul Sarıyer'deki Vadi İstanbul AVM'de iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Çatışma anı ve müşterilerin panik anları kameraya yansıdı.

Olay saat 20.00 sıralarında Vadi İstanbul AVM'de bulunan bir kafede meydana geldi. Kafede oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

6 KİŞİ YARALANDI

Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada 6 kişi yaralandı. Yaşanan silahlı çatışma ve kafedekilerin yaşadığı panik saniye saniye kameraya yansıdı.

Görüntülerde kafenin içinde bir grubun aralarında sözlü olarak tartıştığı, tartışmanın büyümesiyle 2 kişinin silahlarını çekip sağa sola ateş ettiği görüldü.

Silahların çekildiğini gören vatandaşların, panik içinde sağa sola ve masaların altına girdiği anlar görüntülere yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SARIYER KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA

Sarıyer Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “İlçemizdeki bir AVM restoranında aralarında husumet bulunan iki farklı grup arasında silahlı çatışma çıkmıştır. Meydana gelen olayda hafif yaralanan 1 Türk vatandaşı ile 5 yabancı uyruklu şahıs çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmış olup, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Vadi İstanbul AVM'de silahlı kavga: Yaralılar var! ile ilgili etiketler İstanbul Sarıyer AVM silahlı kavga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.