Uzun zaman sonra ortaya çıktı! Güzide Duran, ABD'ye taşınma nedenini açıkladı

41 yaşındaki manken ve oyuncu Güzide Duran, 2008 yılında iş insanı Adnan Aksoy ile evlenmiş, çocukları Selin ve Emir doğunca podyumlara veda etmişti. Güzide Duran, evlendikten sonra ABD'ye yerleşmişti. Önceki gün İstanbul'da düzenlenen bir partide boy gösteren eski manken sakin bir hayatı seçme nedenini açıkladı. İşte Güzide Duran'ın ABD'ye taşınma nedeni...

1996 Best Model of Turkey birincisi Güzide Duran, 13 Nisan 2008'de iş insanı Adnan Aksoy ile dünyaevine girmiş, bu evlilikten Selin adında bir kızı ve Emir adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Ünlü model, evlendikten sonra ABD'ye yerleşmişti.

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen 41 yaşındaki güzel, ''Her şey iyi gidiyor, sürekli yurt dışı ve Türkiye arasında gidip geldiğimiz için gayet keyifli geçiyor. Çocuklarla birlikte böyle zaman buldukça geliyorum. İnsan özlüyor çünkü hem arkadaşlarını hem de eskiden daha yoğun çalıştığım bir sektördü. Dolayısıyla burada ara ara deşarj oluyorum ve iyi geliyor'' şeklinde konuştu.

Uzun zaman sonra ortaya çıktı! Güzide Duran, ABD'ye taşınma nedenini açıkladı

Güzide Duran, “Dönemin en iyi mankenlerinden biriydiniz. Sonrasında bir anda evlenip, yurt dışına gittiniz. Yoğun bir tempodan çıkıp, sakin bir hayata geçmek sizi etkiledi mi? Hayatınızda ne gibi değişikliler oldu?” sorusuna şu yanıtı verdi: ''Bizim gitme sebebimiz sadece kendimiz için değil, çocuklar için de oradayız. Onların eğitimi devam ediyor. Arada gidip gelmenin tabii ki şöyle bir güzelliği oluyor. Burayı çok özlüyorum, özlediğim için de geldiğimde daha çok tadını çıkartıyorum. Şimdi ise yurt dışına tekrar dönünce yoğun bir hayat oluyor, okul ve çocukların aktivitelerinden dolayı. Buraya gelince de arkadaşlar, aile özlemi. İstanbul ve Bodrum’da özlediğimiz yerlere gidiyoruz. Aslında iyi geliyor, hiçbir negatif tarafı yok.''


 

Uzun zaman sonra ortaya çıktı! Güzide Duran, ABD'ye taşınma nedenini açıkladı ile ilgili etiketler Güzide Duran ABD
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.