Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Şarkılar Bizi Söyler” programına konuk olan şarkıcı Doğuş son görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Doğuş'un son hali reyting rekorları kıran Peaky Blinders dizisindeki Cillian Murphy tarafından canlandırılan Thomas Shelby karakterine benzetildi. İşte yeni imajıyla gündem olan şarkıcı Doğuş'un son hali...

'Uyan', 'Gamsız', 'Sensiz Ne Yaparım', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Can Dayanmaz' gibi dillere dolanan parçalarıyla adından söz ettiren şarkıcı Doğuş'un son görüntüsü herkesi şaşırttı. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki programına konuk olan Doğuş'un son görüntüsü programa damga vurdu. Doğuş'un fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada dolaşıma girdi.


SON HALİ THOMAS SHELBY'E BENZETİLDİ


2014 yılında Azeri sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile evlenen ve bu evliliğinden Arda & Arın adında iki çocuğu bulunan Doğuş yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Doğuş'un son görüntüsü hayranları tarafından reyting rekorları kıran Peaky Blinders dizisindeki Thomas Shelby karakterine benzetildi.

İŞTE DOĞUŞ'UN SON HALİ...

Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu!

Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu! - Resim : 2

Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu! - Resim : 3

Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu! - Resim : 4

Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu! - Resim : 5

Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu! - Resim : 6

 

 

Uzun zaman sonra ortaya çıkan şarkıcı Doğuş'un son hali gündem oldu! ile ilgili etiketler Sosyal Medya doğuş Şarkıcı Doğuş Thomas Shelby imaj degişim şarkılar bizi söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.