Uzun süredir tedavi altında olan Deniz Baykal Almanya'ya gitti...

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavi için Almanya'ya gitti. CHP eski liderinin 51 gündür tedavisini sürdüren doktorları Baykal'ın bilincinin tamamen açık olduğunu belirttiler. Baykal'ın başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere çok sayıda kişiye teşekkür ettiğini ifade ettiler.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal 16 Ekim 2017'de boyun damarındaki pıhtı nedeniyle kaldırıldığı Ankara Üniversitesi İbni Sina hastanesinde ameliyata alınmıştı.

Baykal, bu operasyonun ardından beyninde oluşan ödem nedeniyle bir kaç kez daha operasyon geçirmek zorunda kaldı.

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavisinin bundan sonraki dönemini geçirmek üzere Almanya'ya giden Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, "Bilinci tam olarak açıktı." denildi.

Doktoru gitmeden önce Baykal'ın, "Teşekkür etmek istediklerim var. Başta Cumhurbaşkanı'mız olmak üzere siyasi partiler, ailem ve doktorlarıma teşekkür ediyorum." dediğini aktardı.

Deniz Baykal, İbni Sina Hastanesi'nde 51 gündür tedavi görüyordu. Baykal'ın bugün sabah saatlerinde uçakla Almanya'ya götürüldüğü açıklandı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı son açıklamada, "Bilinçsel fonksiyonları güzel, her gün daha iyiye gidiyor.Yardımla ayakta duruyor, sandalyeye oturabiliyor." demişti. İbiş, Baykal'ın Almanya'da tedavisinin devam edeceğini söylemişti.

Uzun süredir tedavi altında olan Deniz Baykal Almanya'ya gitti... ile ilgili etiketler Deniz Baykal Almanya CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.