Uzman İslam Memiş uyardı: “Ekranlar ile gerçek hayat arasında fark var!” Altın için bugün kritik!

Sosyal medya hesapları, YouTube kanalı ve tv100’deki köşesi aracılığı ile ekonomi piyasaları ile ilgili sık sık uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına seslendi. Bugünün kritik bir gün olduğuna dikkat çeken Memiş, öngörülerini paylaştı. İşte ayrıntılar…

Altın fiyatlarına ve döviz kurlarına ilişkin sık sık değerlendirmelerde bulunan isimlerden birisi olan ve özellikle de 2021 yılının son çeyreğinde kayda geçen rekor seviyelerin ardından daha da yakından takip edilmeye başlanan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son yazısı ile yine dikkatleri üzerine çekti. Amerika’da yaşanan bankacılık krizine ve ABD enflasyonuna dikkat çeken Uzman Memiş, mevcut altın ve döviz yatırımcıları ile potansiyel yatırımcıları net bir dil ile uyardı.

Dün açıklanan ABD enflasyon verisinden hemen önce tv100’deki köşesinde yeni bir yazı yayınlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, enflasyon verisine bağlı olarak döviz kurlarında ve altın fiyatlarında değişikliklerin olacağına dikkat çekti. Ayrıca ekranlar ile gerçek hayat arasında büyük bir fark olduğunu vurgulayan Memiş, öngörülerini paylaştı.

YİNE EKRANLARA DİKKAT ÇEKTİ!

Hemen hemen her yazısında ekranlarda görüntülenen değerler ile gerçek hayatta geçerli olan değerler arasında büyük farklılıkların olduğuna dikkat çeken Uzman İslam Memiş, son yazısında da bu konuya değindi. Memiş, bin 248 TL olarak görüntülenen gram altının aslında bin 281 TL seviyesinde olduğunu ifade ederek ekranların baz alınmaması gerektiğini belirtti.

ALIM SATIM YAPACAK OLANLAR İÇİN BUGÜN KRİTİK!

Uzman İslam Memiş uyardı: “Ekranlar ile gerçek hayat arasında fark var!” Altın için bugün kritik!

Dün açıklanan ABD enflasyon verisinin hemen öncesinde yatırımcıları ve potansiyel yatırımcıları uyaran Uzman İslam Memiş, açıklama sonrasında dolarda geri çekilmelerin altında ise yükselişin olacağını ifade etti. Yeni güne düşüş ile başlayan dolar kuru ve yukarı yönlü hareketler ile başlayan altın fiyatları, Uzman İslam Memiş’in öngörülerinde haklı olduğunu gösterdi. Memiş, alım satım yapmak isteyenlerin bugün gerçek fiyatları yakından takip etmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca piyasalarda tuzakların olduğunu da ifade eden Memiş, “Tuzaklara düşmeyin” diyerek yatırımcıları ve potansiyel yatırımcıları uyardı.

Uzman İslam Memiş uyardı: “Ekranlar ile gerçek hayat arasında fark var!” Altın için bugün kritik! ile ilgili etiketler İslam Memiş altın
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.