Uzman isim Mikdat Kadıoğlu işin özünü bir tweet ile böyle özetledi: "Bu sistem yoksa gerisi boştur"

Afet yönetimi konusunda Türkiye'nin en önemli bilim insanlarından biri olan Mikdat Kadıoğlu "Afet yönetiminde" işin özünü bir tweet ile böyle özetledi.

Afet yönetimi konusunda konferanslar veren ve açıklamalarda bulunan uzman isim Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı doğru tespit ile yine alkış topladı. 

Afet yönetimi konusunda Türkiye'nin en önemli bilim insanlarından biri olan Mikdat Kadıoğlu , yıllardır bu konularda fikir üretip dil dökmesiyle de biliniyor. Mikdat Kadıoğlu, "Afet yönetiminde" işin özünü bir tweet ile böyle özetledi.

"Afet yönetimi fay, bina, arama kurtarma vb değildir. Afet yönetimi risk azaltma, artık risk için hazırlık, tahmin-erken uyarı, etki-ihtiyaç analizi, müdahale, iyileştirme ve yaniden yapılandırmayı toplum tabanlı organize eden bir bilim dalıdır. Bu sistem yoksa gerisi boştur"

 

 

 

Uzman isim Mikdat Kadıoğlu işin özünü bir tweet ile böyle özetledi: "Bu sistem yoksa gerisi boştur" ile ilgili etiketler Mikdat Kadıoğlu deprem Doğal afet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.