Uzman Çavuş kendi silahından çıkan kurşunla şehit oldu

Pençe-Kaplan harekat bölgesinde 2 askerin şehit olduğu bilgisinin ardından bir üzücü haber de Diyarbakır'dan geldi. Kentte görev yapan Uzman Çavuş Cumhur Tokuş, kazara ateş alan silahından çıkan kurşunla şehit oldu. Şehit askerin acı haberi Hatay'daki ailesine ulaştı.

Diyarbakır’da görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Cumhur Tokuş (24), şahsi silahının ateş alması sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralanan Uzman Çavuş Tokuş kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Tokuş’un acı haberi Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ikamet eden anne ve babasına verildi. Ailenin oğullarının naaşını almak için Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.

Uzman Çavuş Cumhur Tokuş’un memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesi Kurtkulağı Mahallesi’nde bulunan aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Uzman Çavuş kendi silahından çıkan kurşunla şehit oldu ile ilgili etiketler Diyarbakır Şehit uzman çavuş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.