Üzerine kaynar su dökülen Eymen yaralandı!

Erzurum'un Hınıs ilçesinde üzerine ocaktaki kaynar su dökülen 3 yaşındaki Eymen Günay'ın, başı, kolları ve vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı.

İlçenin Aliçavuş Mahallesi'nde yaşayan Yıldız ve Semih Günay çiftinin 10 aylık bebeği Ali, 5 gün önce mutfaktaki annesinin yanından emekleyerek set üstü ocağın yanına gitti.

Ali bebek, daha sonra set üstü ocağa tutunarak ayağı kalkmaya çalışınca ocaktaki kaynar su bulunan çaydanlık ile set üstü Ocak 3 yaşındaki ağabeyi Eymen'in üzerine devrildi.

ACILAR İÇİNDE BAĞIRDI

Vücudunun çeşitli yerleri yandığı için acılar içinde bağıran Eymen'in yandığını gören anne, hemen 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen ambulansla Hınıs Devlet Hastanesine kaldırılan Eymen, buradaki ilk müdahale sonrası Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezine sevk edildi.

AA

Üzerine kaynar su dökülen Eymen yaralandı! ile ilgili etiketler Erzurum kaynar su
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.