Uzay araştırmacısı Kuzey Atacan, Mevlüt Yüksel’e konuştu: İnsan kılığındaki uzaylılar aramızda dolaşıyor!

Yıllardan beri uzay ve uzaylılar ile ilgili çeşitli araştırmalar yapan, ayrıca Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi’ni kuran, araştırmacı Kuzey Atacan, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“Uzaylılar çocukluğumdan itibaren bana görünüyorlardı. Beni bir gece 3 uzaylı alarak bir gemiye bindirdiler ve bazı şeyler söylediler.” diyen Kuzey Atacan, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e birbirinden ilginç iddialarda bulundu.

Atacan, ”Amerika, Almanya ile beraber İlluminaticiler, uzaylılar ile görüşüyorlar. Hatta ABD, uzaylılar ile gizli anlaşma yaparak onları gizleme karşılığı teknolojiler aldı. Uzay araçlarına benzer gemiler ile insan, uzaylı ve hayvan DNA’larından ölmeyen askerler yaratmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kraliçe Elizabeth’in uzaylı olduğunu öne süren Kuzey Atacan, Obama’nın bir korumasının da uzaylı olduğunu, hatta yemin törenini uzaylıların izlediğini iddia etti.

Dünyaya 23 tür uzaylının indiğini ve insanlar arasında yaşadığını ifade eden Kuzey Atacan, bunların en belirgin özelliklerini de sıraladı.

Uzaylıların denizde Üsküdar açıklarında ve Çamlıca Tepesi’nde üsleri olduğunu söyleyen Atacan, yapılan araştırmalarda, dünya dışı varlıkların konuşma dilinin Türkçe’ye benzer olduğunun belirlendiğini vurguladı.

-Mevlüt Yüksel’in bu çok konuşulacak röportajında;

-Uzaylılar var mı? Nerede yaşıyorlar? Neden dünyaya geliyorlar?

-Atatürk uzaylıları neden araştırdı?

-Fatih Sultan Mehmet, uzaylıları ne zaman ve neden kayıt ettirdi?

-Uzaylılar insanlardan ne istiyorlar?

-5 milyon insan uzaylılar tarafından kaçırıldı mı? Uzaylılar kaçırdıkları insanlar ile ayrı ırklar mı yaratıyorlar?

-İnsanlara benzeyen uzaylılar var mı? Bu uzaylıların başlıca özellikleri neler?

-Uzaylı insanlar nasıl anlaşılır?

-Dünyada yaşayan uzaylılar hangi işlerle uğraşıyorlar?

gibi birbirinden ilginç soruların yanıtlarını ve çok daha fazlasını Mevlüt Yüksel'in Kuzey Atacan ile gerçekleştirdiği röportajın ilk bölümünde bulabilirsiniz.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Uzay araştırmacısı Kuzey Atacan, Mevlüt Yüksel’e konuştu: İnsan kılığındaki uzaylılar aramızda dolaşıyor! ile ilgili etiketler Almanya SuperHaber Üsküdar YouTube Barack Obama Fatih Sultan Mehmet Amerika Uzaylı DNA mevlüt yüksel kraliçe elizabeth çamlıca tepesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.