Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? 2021 Okullar ne zaman kapanıyor?

Yaz tatiline az bir zaman kala canlı dersler ne zaman bitecek sorusuna öğrenciler yanıt aradı. Bu dönem yine koronavirüs salgınının gölgesinde geçen eğitim öğretim yılında okulların ne zaman kapanacağı da merak konusu oldu. Peki, 1 Haziran 2021 okullar ne zaman kapanıyor?

Öğrenciler ve veliler online yani canlı derslerin ne zaman biteceği konusunda araştırmalarına devam etti. Eğitim hayatlarında farklı kademelerde devam eden milyonlarca öğrenci MEB’den gelen son dakika açıklamasını bekledi.

UZAKTAN EĞİTİM NE ZAMAN BİTİYOR?

Uzak eğitim bu sene 1 Haziran tatiline kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceğini, diğer kademelerde ise 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edileceği ifade edildi.

Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? 2021 Okullar ne zaman kapanıyor?

OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk, Nisan ayında bir ara tatil verilip verilmeyeceğine yönelik soru üzerine, "15 Şubat'taki iki haftayı üç hafta yaptık. Yani bu ara tatili alarak oraya ekledik ve bir ara tatilden ziyade hatta okulun uzatılmasıyla ilgili de planlamalarımız var. Bizim okullarımız seminer dönemi dahil, 2 Temmuz'da bitiyor ama öğrenciler ondan önceki haftalarda bırakıyorlar. Ama bu sefer öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmakla ilgili planlama çalışmaları var. Ara tatil yok." ifadelerine yer verdi.

1 Haziran Salı gününden itibaren yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, bu tarih öncesinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacak.

Uzaktan eğitim ne zaman bitiyor? 2021 Okullar ne zaman kapanıyor? ile ilgili etiketler tatil okullar Canlı Dersler Online Dersler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.