Uyuşturucu maddeyi iç çamaşırına sakladı ama polisten kaçamadı!

Aydın'da iç çamaşırına sakladığı uyuşturucu ile yakalanan yabancı uyruklu şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. İl merkezinde uyuşturucu sevkiyatının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında aldığı bir istihbaratı değerlendiren ekipler operasyon için düğmeye bastı.

İÇ ÇAMAŞIRINDA 180 GRAM UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Aydın Otogarı’na giriş yapan bir şehirler arası yolcu otobüsünü durduran ekipler, otobüste bulunan yabancı uyruklu Z.S.'nin (24) bagajında ve üstünde arama yaptı. Yapılan aramada şüphelinin iç çamaşırına gizlenmiş 180 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan Z.S., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu maddeyi iç çamaşırına sakladı ama polisten kaçamadı! ile ilgili etiketler Aydın uyuşturucu madde
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.