Uyuşturucu kullanan şahıs annesini, babasını ve eşini bıçakladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde uyuşturucu kullanan genç, anne, babası ve eşini bıçakladıktan sonra komşusunun arabasını gasp ederek kaçtı. Saldırgan genç jandarma tarafından yakalanırken babası ile eşinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinden Eskigediz beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu etkisinde olan S.A.(26) belirlenemeyen bir sebepten ailesi ile tartışmaya başladı.

ANNESİ, BABASI VE EŞİNİ BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası S.A. önce babası Y.A.(58), annesi N.A. ve eşi G.A.'yı (22) çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra komşusu S.K.'ya (56) ait aracı da gasp ederek kaçtı. Bağırışları duyan komşuları tarafından 112’ye bildirilmesi üzerine eve gelen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulansla Gediz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BABA İLE EŞİN DURUMU AĞIR

S.A.’nın gasp ettiği araç jandarma ekiplerinin takibi sonucu Abide köyünde durduruldu. Burada ekipler tarafından gözaltına alınan şahıs İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Şahsın sorgusunun devam ettiği ve yarın adliyeye çıkarılacağı öğrenildi. Yaralılardan baba Y.A. ile eşi G.A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Uyuşturucu kullanan şahıs annesini, babasını ve eşini bıçakladı ile ilgili etiketler Kütahya uyuşturucu Aile içi şiddet bıçaklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.