Uygunsuz video izleyen 2 adam şaşkına döndü! Bu hangimizin karısı?

Ayrı şehirlerde yaşayan iki adam, sosyal medya üzerinden gördükleri uygunsuz videodaki bir erkekle cinsel birliktelik yaşayan kadının kendi eşleri olduğunu iddia ederek boşanma davası açtı. İstanbul'da yaşayan S.M. isimli adam, "Kazağından tanıdım benim karım." dese de Eskişehir'deki E.U. da " Ameliyat izinden tanıdım bu benim karım." diyor.

Sosyal medyada uygunsuz bir videoyu izleyen ayrı şehirlerde yaşayan iki adam, görüntülerdeki erkekle cinsel birliktelik yaşayan kişinin kendi eşleri olduğunu iddia ediyor.

İstanbul'da yaşayan S.M., "Bu benim karım. Kazağından tanıdım" deyip boşanma davası açarken, Eskişehir'de boşanma davası süren E.U. ise, "Karım Ç.U.'yu ameliyat izinden ve saçından teşhis ettim" diyerek video görüntüsünü boşanma davasına delil olarak sundu.

BİLİRKİŞİ VİDEOYU İZLEDİ

Sabah'ta yer alan habere göre, her iki davada da bilirkişi görevlendirilerek kadının kimliğinin tespiti istendi. Eskişehir'deki davada bilirkişi raporu çıktı: "Videodaki kadın Ç.U. olabilir. Detaylar uyum sağlıyor."

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da yaşayan genç adam S.M, sosyal medyada gördüğü uygunsuz videodaki kadının eşi olduğunu, onu kazağından tanıdığını iddia ederek boşanma davası açmıştı.

O haberin ardından Eskişehir'de yaşayan E.U. da aynı video görüntüsünde bulunan kadının boşanma aşamasındaki eşi olduğunu iddia etmişti.

BOŞANMA DAVALARI DEVAM EDİYOR

E.U., yayınlanan görüntünün aslında boşanma aşamasındaki eşi Ç. U.'ya ait olduğunu iddia etti. Genç adam bundan 3 yıl önce kendisini aldatan ve çocuğunu göstermeyen eşi Ç. U.'ya Eskişehir Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtığını söylemişti.

Boşanma davaları çekişmeli devam ederken genç adam, 2019'da sosyal medyada İstanbul Aile Mahkemesi'nde konu edilen boşanma davası açılmasına sebep olan aynı videoyu gördüğünü belirtmişti.

VİDEO İNCELENDİ, BİLİRKİŞİ RAPORU ÇIKTI

Her iki tarafın da boşanma davası devam ederken dosyalara atanan bilirkişilerin tespiti için rapor bekleniyordu. Eskişehir'de E.U. ve Ç.U. arasında devam eden boşanma davasında video görüntüsü hakkında bilirkişi rapor verildi.

Bilirkişi, uygunsuz video görüntüsünde kadının Ç.U. olabileceği, belirtilen detayların uyum sağladığını tespitinde bulundu. Ortalama bir sonuçla bitirilen rapor mahkeme dosyasına eklendi.

Uygunsuz video izleyen 2 adam şaşkına döndü! Bu hangimizin karısı? ile ilgili etiketler video adam uygunsuz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.