Uyarılar peş peşe gelmişti... İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı!

Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin art arda yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Yağış kentin yüksek kesimlerinde görülüyor.

Meteoroloji, AKOM ve İBB'nin günlerdir yaptığı kar uyarısının ardından İstanbul'a mevsimin ilk karı yağdı. 

İBB DE UYARI YAPMIŞTI

İBB Sözcüsü Murat Ongun dün sosyal medyadan açıklama yapıp ''AKOM'a göre karla karışık yağışlı hava bu gece 22.00'den itibaren İstanbul'da etkisini gösterecek ve soğuk hava cuma gününe kadar devam edecek. Olumsuz durumlar için tüm ekiplerimiz teyakkuzda olacak. Vatandaşlarımızı da tedbirli olmaları için uyarırız." ifadelerini kullanmıştı.

YÜKSEK KESİMLERDE BAŞLADI

İstanbul'da öğlen saatlerine kadar kendini gösteren güneş bazı semtlerde etkisini kaybederken yer yer kar yağışı gözlenmeye başladı. Kuzeyden gelen kütlelerin artmasıyla kar yağışının etki alanını genişletmesi bekleniyor. Ümraniye, Beykoz, Mecidiyeköy, Şişli kar yağışı görülüyor.

 

 

Uyarılar peş peşe gelmişti... İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! ile ilgili etiketler İstanbul kar AKOM Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.