Uyanış Büyük Selçuklu'da Erken Veda! Yerine Barış Arduç Geliyor İddiası Gündemde! Ünlü Oyuncunun Karakteri Çok Konuşulacak

Pazartesi akşamları ekranlarda olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her kesimden büyük ilgi görüyor. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışındaki takipçilerinden tam destek alıyor. Selçukluda taht kavgalarını ele alan dizide Buğra Gülsoy Sultan Melikşah'a hayat veriyor.

Pazartesi akşamları ekranlarda olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her kesimden büyük ilgi görüyor. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışındaki takipçilerinden tam destek alıyor. Selçukluda taht kavgalarını ele alan dizide Buğra Gülsoy Sultan Melikşah'a hayat veriyor.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Erken Veda! Yerine Barış Arduç Geliyor İddiası Gündemde! Ünlü Oyuncunun Karakteri Çok Konuşulacak

Dizi hakkında son gelişmeler takipçiler için de çok şaşırtıcı olacak. Kısa zaman önce Uyanış Büyük Selçuklu'da 2.sezonundan itibaren dizide yeniden Sultan Alparslan dönemi yayınlanacağı haberi geldi. Bu konuda tam net bilgi verilmedi. İkinci sezonda dizi severleri neler bekliyor, izleyiciler dizi hakkında alınan son kararı merak ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi İle Alakalı Son Açıklama

 

Gazeteci Birsen Altuntaş bugün dizi hakkında yaptığı haberde, Uyanış Büyük Selçuklu'da sezonda nasıl bir yol izleneceği ile ilgili son kararı paylaştı. Dizinin gelecek sezonda Barış Arduç yine başrolde devam ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Erken Veda! Yerine Barış Arduç Geliyor İddiası Gündemde! Ünlü Oyuncunun Karakteri Çok Konuşulacak - Resim : 2

Arduç Sultan Alparslan'ı canlandıracak dizi 4 sezon ekranlarda yer alacak. Dizinin en başından beri yapılan planda ilk sezon Melikşah ve diğer üç sezonu Sultan Alparslan dönemi devreye girecek.

Dizinin Sezon Finali Ne Zaman

 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sezon finalini biraz erkene aldı. Gelecek hafta 24 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelecek olan 33 bölüm ile sezon finalini tamamlaması bekleniyor. Yayınlandığı ilk haftalardan bu zamana kadar büyük ilgi gören Uyanış büyük Selçuklu yeni sezonda yeni gelişmeleri ile ekranlarda olmaya devam edecek.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Erken Veda! Yerine Barış Arduç Geliyor İddiası Gündemde! Ünlü Oyuncunun Karakteri Çok Konuşulacak - Resim : 3

Dizinin ilginç olan yönü, tarihte geriye doğru yol alması. Melikşah'ın gizli olan oğlu Sencer'in hikayesinin anlatımı tamamlandıktan sonra Sultan Alparslan'ın hayatına dönüş yapılacak. Şayet söylenildiği gibi gelişmeler olursa diziden Buğra Gülsoy ve birkaç isim Uyanış Büyük Selçuklu'ya veda edecek. Yeni başrol oyuncusu olarak Barış Arduç ve başka ünlü oyuncular yer alacak.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Erken Veda! Yerine Barış Arduç Geliyor İddiası Gündemde! Ünlü Oyuncunun Karakteri Çok Konuşulacak ile ilgili etiketler Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.