Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden yeni sezon bombası! Kimseler kalmadı derken o detay ortaya çıktı!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden yeni sezon bombası! Kimseler kalmadı derken o detay ortaya çıktı! TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sezon finaline giren dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde neredeyde kimse kalmadı. Buğra Gülsoy'dan Gürkan Uygun'a kadar herkes gitti. İzleyicisi ise merakta... Yerlerine kimler gelecek?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden yeni sezon bombası! Kimseler kalmadı derken o detay ortaya çıktı! 34. bölümü ile sezon finaline giren TRT 1'in dönem dizisi, senaryo gereği bir başka döneme ışınlanıyor. Melikşah'ın döneminden koparak Sultan Alparslan dönemine dönülecek olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ise oyuncuların büyük bir çoğunluğu diziden ayrılmış durumda.

Yeni dönemde Buğra Gülsoy başta olmak üzere dizinin kadrosunda büyük değişiklikler olacak. Sevda Erginci, Gürkan Uygun ve Hatice Şendil Uyanış Büyük Selçuklu 2. sezonunda yer almayacak. Şimdi o detaya geçmeden önce Uyanış: Büyük Selçuklu 34.Bölüm sezon finalinde yaşananları kısaca hatırlayalım.

 

Sabbah ve Mitras, Baturalp ve Başulu ile birlikte Sencer ve Tapar’ı da tuzağa düşürmüştür. Selçuklulara altın darbeyi sonunda vurabileceklerini düşünen Sabbah ve Mitras, karşılarında birden Melikşah’ı bulmuştur. İki taraf arasında yaşanacak mücadele sonucunda taraflar önemli bir yara alacaktır. Melikşah, sonunda Sabbah ve Mitras’ı ortadan kaldırmayı başarabilecek midir?

Başulu’yu Kıpçak Diyarı‘na götürmeye kararlı olan Baturalp, yaşadığı bu tuzak sonucunda kardeşiyle birlikte gitmekte hala ısrarcı olacak mıdır? Melikşah ile Baturalp arasındaki yüzleşmede neler yaşanacaktır? Melikşah’ın Başulu’ya karşı olan duyguları, saraydaki düzeni nasıl etkileyecektir?

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izle -Uyanış Büyük Selçuklu 31. son bölüm  full HD izle

Melikşah, Terken ile Tacülmülk’ün bu gizli planı karşısında nasıl bir karar alacaktır? Kuvel Kalesi fethinin ardından son bir görev için Nizamülmülk’le yola koyulmayı planlayan Melikşah’ın geçmişe, atalarına dair duyacakları yepyeni bir sayfa açacaktır.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonunda Sultan Melikşah döneminden Sultan Alparslan dönemine geçileceği artık netlik kazandı. Bu anlamda Sultan Melikşah döneminden kalan Nizamülmülk dışındaki tarihi karakterler yeni sezonda yer almayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan karakterini başarılı oyuncu Barış Arduç canlandıracak.

 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden yeni sezon bombası! Kimseler kalmadı derken o detay ortaya çıktı! ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu yeni sezon Sultan Alparslan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.