Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Atılan Ok Tansiyonu Yükseltti! Kurulan Oyunun Dengesi Değişiyor! Yeni Bölümde Turanşah’ı Bekleyen Kötü Kader Belli Oldu

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 30. bölümünün final sahnesinde Melikşah ile Turanşah arasında geçen olaylar, izleyicilerde büyük şok yarattı ve bütün izleyicileri ekrana kilitledi.

Şanlı tarihimizi en güzel şekilde yansıtan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, her Pazartesi başarılı reytingler ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere Büyük Selçuklu dizisi, dün akşam yani 4 Mayıs Pazartesi günü, seyirciler ile TRT1 ekranlarında buluşmuştu. Dün akşam ekranlara gelen bölümün final sahnesinde, Melikşah ile beraber Turanşah’ın karşı karşıya geldiği dakikalar, tansiyonu yükseltti.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Atılan Ok Tansiyonu Yükseltti! Kurulan Oyunun Dengesi Değişiyor! Yeni Bölümde Turanşah’ı Bekleyen Kötü Kader Belli Oldu

Kuvel’in fethi amaçlı harekete geçme eyleminin duyulmasını sağlamaya çalışan Melikşah, İsfahan'a karşı saldırıya geçen Turanşah’a çok büyük bir oynadı. Buna bağlı olarak, İsfahan şehrine rahatlıkla giren Turanşah, şehrin bomboş olduğunu fark etmiş ve duruma da oldukça şaşırmıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Atılan Ok Tansiyonu Yükseltti! Kurulan Oyunun Dengesi Değişiyor! Yeni Bölümde Turanşah’ı Bekleyen Kötü Kader Belli Oldu - Resim : 2

Bu sırada Melikşah ve askerleri karşılaştı. İşte bu durum Turanşah daha çok şaşkınlık yarattı.  Saltanata saldırıya geçen Turanşah hakkında verilecek karar, şimdiden pek çok izleyicide meraklandırdı. 

Final Sahnesinde Tansiyon Yükseldi!

 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 30. bölümünün final sahnesinde Melikşah ile Turanşah arasında geçen olaylar, izleyicilerde büyük şok yarattı ve bütün izleyicileri ekrana kilitledi. 30. bölümde Şalemzar’a giden Melikşah, Tekiş ve Turanşah ile karşılaşmıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Atılan Ok Tansiyonu Yükseltti! Kurulan Oyunun Dengesi Değişiyor! Yeni Bölümde Turanşah’ı Bekleyen Kötü Kader Belli Oldu - Resim : 3

Şalemzar’ı, Tekiş’in kılıç hakkı ile Batinilerden ele geçirdiğini düşünen Melikşah, yaptığı inceleme sonucunda Şalemzar’ı Tekiş’e bıraktı. Bunu duyan Tapar, babası ve Sencer’in sözünü dinlemedi ve Tekiş’e bir pusu kurdu. Fakat daha sonra Sencer abisine yetişerek, pusu kurmasını engelledi. 

Dizinin 30. Bölümünde Neler Olmuştu?

 

TRT1’in lider dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisini seyredenlerin de bildiği gibi dizinin 30. bölümünde yani dün akşam birçok olay yaşanmıştı. Özellikle dizinin son dakikaları, milyonlarca seyirciyi ekranlara kilitledi ve final sahnesinde görülenler izleyiciler de bir şok etkisi yarattı. Buna bağlı olarak dizinin sevenleri de 31. bölüm de neler olacağını şimdiden merak ediyor.

 

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Atılan Ok Tansiyonu Yükseltti! Kurulan Oyunun Dengesi Değişiyor! Yeni Bölümde Turanşah’ı Bekleyen Kötü Kader Belli Oldu ile ilgili etiketler Selçuklu uyanış
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.