Uyanış Büyük Selçuklu ‘da Beklenmedik Karar Seyirciyi Çileden Çıkarttı! Kimse Böyle Bir şey Beklemiyordu

TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, bugüne kadar 32 bölüm ile ekranlarda yerini aldı. Oldukça geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, bugüne kadar 32 bölüm ile ekranlarda yerini aldı. Oldukça geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. 33. bölüm 24 Mayıs Pazartesi akşamı ekranda olacak olan dizi, 34. bölüm ile sezon finali yapması tahmin ediliyor. 34. bölüm 31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak. Dizinin sezon finalinden nasıl biteceği yerine, ikinci sezonda ne olacağı konuşuluyor. İkinci sezonda yapılacak değişiklikler dizi takipçilerinin ciddi tepkisini çekti.

Uyanış Büyük Selçuklu ‘da İkinci Sezon

Gazeteci Birsen Altuntaş, Uyanış Büyük Selçuklu dizi hakkında paylaştığı haberde, dizinin ikinci sezonda Sultan Melikşah olmayacağını duyurdu. Gazeteci Birsen Altuntaş ikinci dönemde Sultan Alparslan zamanına dönüleceği bilgisini verdi. Dizide geriye dönük bir yol izleneceği belli oldu. Fakat bu haber dizi hayranları tarafından olumlu yönde karşılanmadı. Dizi severlerin tepkisi oldukça büyük oldu. Oyuncuların daha önceki zamanlarda yaptıkları açıklamaları bilen dizi hayranları gelen bu yeni gelişmelere şaşırdı. Dizinin ekrana geldiği tüm bölümleri çok sevilerek izlendi.

Uyanış Büyük Selçuklu ‘da Beklenmedik Karar Seyirciyi Çileden Çıkarttı! Kimse Böyle Bir şey Beklemiyordu

Dizi Oyuncularının Üstün Başarısı

Uyanış Büyük Selçuklu ‘da oynayan tüm oyuncular çok başarılı performans sergiledi. Dizide Buğra Gülsoy Sultan Melikşah rolünü en güzel şekilde oynadı. Fakat yeni dönemde olmayacağı haberi geldi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ikinci dönem başrol oyuncusu ve Sultan Alparslan olarak ekranda olacak olan isim ise Barış Arduç olduğu belirtildi. Dizinin tüm kadrosunda önemli değişimler gerçekleşecek. Bu değişim dizi severleri mutlu etmedi.

Dizi kadrosunda bulunan mevcut oyuncuların çok emek verdikleri ve onlara haksızlık yapıldığını belirten dizi hayranları değişim kararını büyük eleştiri yağmuruna tuttu. Uyanış Büyük Selçuklu takipçileri, ''Senaryoda böyle bir değişiklik şayet söz konusu ise, bu hikâyeyi bitirip yeni bir dizi olarak ekrana gelmesinin daha doğru olacağı düşüncesinde.

Uyanış Büyük Selçuklu ‘da Beklenmedik Karar Seyirciyi Çileden Çıkarttı! Kimse Böyle Bir şey Beklemiyordu ile ilgili etiketler Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.