Uyanış Büyük Selçuklu bugün yok mu? 19 Nisan 2021 Uyanış Büyük Selçuklu bugün var mı?

TRT 1'in Pazartesi akşamları yayınlanan dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu bugün yok mu sorusu merak ediliyor. Buğra Gülsoy, Gürkan Uygun ve Hatice Şendil'in rol aldığı ve Sultan Melikşah'ın hayatını konu alan dizi Uyanış Büyük Selçuklu 19 Nisan bugün var mı?

Uyanış Büyük Selçuklu bugün yok mu, 19 Nisan Uyanış Büyük Selçuklu bugün var mı soruları ekranları başına geçen dizinin izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor. TRT 1 yayın akışında kendine yer bulan dönem dizisi, bu akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU BUGÜN YOK MU?

Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin anlatıldığı ve Sultan Melikşah dönemini konu edinen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 19 Nisan Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Uyanış Büyük Selçuklu bugün neden yok?

TRT 1'de Ramazan ayı boyunca iftar saatlerinde yayınlanan Kuran Ziyafeti yarışması nedeniyle dizinin yayın saatinde güncellemeye gidildi.

Uyanış Büyük Selçuklu bugün yok mu? 19 Nisan 2021 Uyanış Büyük Selçuklu bugün var mı? ile ilgili etiketler Hande Ataizi uyanış büyük selçuklu bugün yok mu uyanış büyük selçuklu bu akşam var mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.