Utangaç değil heyecanlı!

Geride bıraktığımız günlerde göğüslerine estetik operasyon yaptırdığı haberleriyle gündeme gelen Özge Ulusoy bir dergiye verdiği pozlarla yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

Altı yıllık sevgilisi Hacı Sabancı’dan 1.5 ay önce ayrılan Özge Ulusoy hakkında, geride bıraktığımız günlerde silikonlarını yenileyip büyüttüğüne dair haberler yapılmıştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf üzerinden yapılan yorumda Özge Ulusoy’un keyifli ve kendinden emin halleri de dikkatlerden kaçmadı.

ryerte

KAPAK KIZI

Biten ilişkisinin ardından kendisini işlerine veren Özge Ulusoy, Elle dergisinin çekimleri için geride bıraktığımız gün objektif karşısın geçmişti. Özge Ulusoy kamera arkası görüntülerinden birini geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından paylaştı. Son derece cesur ve fiziğini gözler önüne seren bir kıyafetle görünen Özge Ulusoy elleriyle yüzünü kapattığı bu kare 20 binin üzerinde beğeni aldı.

eryertyery

Utangaç değil heyecanlı! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Sosyal Medya Özge Ulusoy ilişki cesur beğeni aldı 20 bin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.