Utanç verici sözler...

Fehmi Koru'nun, cezaevinde şüpheli bir şekilde ölen Kaşif Kozinoğlu'nun arkasından yaptığı rezil yorumlar yıllar sonra gündem oldu.

Önceki yıllarda Kanal 7’de Erhan Çelik’in sunuculuğunu yaptığı yayında Türk istihbaratı için önemli yeri olan Kaşif Kozinoğlu hakkında skandal ifadeler kullanan Fehmi Koru’nun sözleri yeniden gündeme geldi.

HADDİNİ AŞAN SÖZLER!

Oda TV'nin yeniden gündeme getirdiği videoda Kozinoğlu için haddi aşan ifadeler kullanan Koru, “Bunlar kendilerini kolay kolay hapishane hayatına adapte edemezler bir, orada gördükleri en iyi muamele bile onlara batar iki. Bir an önce bu durumdan kurtulmaya çalışırlar eğer kurtulamayacağını anlarsa işte bu zatta (Kaşif Kozinoğlu) olduğu gibi kendisini kolay yolla oradan çıkartamayınca bu sefer zor yolladan çıkartmanın, yani kalbini tetikleyecek kadar sert ve sürekli spor yapmanın yoluna başlarlar. Anladığım kadarıyla burada böyle bir durum var. Kalbini zorlamış ve ardından da kalpten bir teklemeyle hayatını kaybetmiş.” sözlerini söylediği görüldü.

Çelik’in, “‘Bu ülke için kurşun atan da kurşun yiyen de…’ ekolünden mi?” yorumu üzerine sözlerini sürdüren Koru şöyle sürdürdü: 

“Ona inananlardan bir tanesi olduğu anlaşılıyor. Böyleleri çok aslında tabii bunlar hiçbir zaman cezaevlerine düşeceğini düşünmeyenler insanlar onlara belki de bu konuda garantiler de verilmiş olabilir geçmişte…”

Utanç verici sözler... ile ilgili etiketler Fehmi Koru Kaşif Kozinoğlu MİT
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.