Üstü minare, altı kerhane... TikTok iyice şirazesinden çıktı! Canlı yayında tepki çeken anlar!

Göğüs dekoltesi vererek para kazanan 'Laz Kızı' nın ardından TikTok'taki son absürt video gündem oldu. Başına bir örtü koyup daha da dikkat çekmeyen çalışan TikTok kullanıcısı kadının uygunsuz canlı yayını büyük tepki çekti. 

TikTok'ta geçtiğimiz günlerde göğüs dekoltesi vererek izleyicilerinden para toplayan 'Laz Kızı'nın ifadesi alınmıştı.

Göğüs dekoltesi vererek para kazanan 'Laz Kızı' nın ardından TikTok'taki son absürt video gündem oldu. 

Başına bir örtü koyup daha da dikkat çekmeyen çalışan TikTok kullanıcısı kadının uygunsuz canlı yayını büyük tepki çekti. 

 

"KAPALI MISIN, AÇIK MISIN? ANLAMADIM"

Canlı yayındaki erkek kullanıcı "Kapalı mısın, açık mısın? Anlamadım tam olarak" diye sorunca kadın kullanıcı, "Nasıl görüyorsun?" diye sordu. 

"GÖRDÜĞÜN GİBİYİM"

O cevap karşısında şaşıran adam, "Üstü Minare altı kerhane olarak gördüm ben." dedi. Başına örtü geçirip dekolteli yayın yapan kadın ise "O zaman gördüğün gibi." cevabını verdi. 

O anlar sosyal medyada paylaşılarak büyük tepki çekti. 

 

 

 

 

 

Üstü minare, altı kerhane... TikTok iyice şirazesinden çıktı! Canlı yayında tepki çeken anlar! ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.