Usta oyuncunun son paylaşımı yürek burktu!

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçen ay akciğerinde meydana gelen sorun sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Bu sabah hayatını kaybeden Ünlüoğlu'nun acı haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü oyuncunun 4 hafta önce yaptığı sosyal medya paylaşımı ise yürekleri burktu.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçen ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 61 yaşındaki Ünlüoğlu, bu sabah vefat etti. Acı haber, sanat ve siyaset dünyasını büyük yasa boğdu. 

GÖÇ EDEN KUŞLARIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ünlüoğlu'nun ise 4 hafta önce yaptığı paylaşım yürek burktu. Uzun süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Tarık Ünlüoğlu, Instagram hesabından göç eden kuşları paylaşmıştı. Vefatıyla hayranlarını da derinden üzen Ünlüoğlu'nun son paylaşımına mesaj yağdı. Bir takipçinin "Emr olur biz de gideriz bir gün. Kuşlar gibi kanatlanır uçarız bir gün. Allah rahmet eylesin." notu paylaşıma damga vurdu.

Usta oyuncunun son paylaşımı yürek burktu!

ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Acı haberi alan ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da birlikte rol alan Oktay Kaynarca, yol arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü "Abim! Mekanın cennet olsun canım abim" sözleriyle dile getirdi. Kaynarca, yıllar önce de Kurtlar Vadisi'nde Tarık Ünlüoğlu ile rol almıştı.

Usta oyuncunun son paylaşımı yürek burktu! - Resim : 2

Usta oyuncunun son paylaşımı yürek burktu! - Resim : 3

Usta oyuncunun son paylaşımı yürek burktu! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Instagram ölüm Oktay Kaynarca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.