Usta oyuncu Mitchell Ryan kalbine yenik düştü

Televizyon izleyicilerinin Santa Barbara dizisinden, sinema severlerin ise Cehennem Silahı filminden hatırladığı Mitchell Ryan, 88 yaşında yaşamını yitirdi. Dünyaca ünlü oyuncu Ryan’ın Cuma günü Los Angeles’taki evinde kalp yetmezliğinden öldüğü açıklandı.

"Cehennem Silahı" filmiyle tanınan oyuncu Mitchell Ryan kalbine yenik düştü. Acı haberi üvey kızı Denise Freed duyurdu. Alkol sorunu olduğu bilinen Mitchell Ryan, daha önce bu problemi nedeniyle Dark Shadows dizisinden kovulmuştu.

Usta oyuncu Mitchell Ryan kalbine yenik düştü


KARİYERİ HAKKINDA

“Thunder Road” filmiyle sinemaya 1958’de giriş yapan Ryan’ın diğer filmleri arasında “Monte Walsh”, “High Plains Drifter”, “Magnum Force”, “Lethal Weapon”, “Halloween: The Curse of Michael Myers” ve “Grosse Pointe Blank” yer alıyor.

Broadway'de de sahneye çıkan oyuncu, 1966'da Arthur Penn yönetiminde Lee Remick ile "Wait Until Dark"ta rol almıştı.

Ryan, televizyonda da, “All My Children”, “Santa Barbara”, “General Hospital”, “Dark Shadows” ve “Dharma & Greg” gibi yapımlarda oynadı.

Mitchell Ryan, geçen yıl “Fall of a Sparrow” isminde anı kitabını yayınlamıştı.

Usta oyuncu Mitchell Ryan kalbine yenik düştü ile ilgili etiketler vefat Mitchell Ryan kalp yetmezliği cehennem silahı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.