Usta Oyuncu Ercan Kesal'ın Aldatmak Dizisindeki rolü belli oldu

TIMS&Productions’ın yeni dizisi Aldatmak için geri sayım sürüyor. Vahide Perçin'in Güzide karakteriyle hakim rolünü oynayacağı Aldatmak dizisinde bir başka usta oyuncu Ercan Kesal'ın da rolü belli oldu.

Aldatmak dizisinin detayları gelmeye devam ediyor. Vahide Perçin'in başrol oynadığı dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yapıyor. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelecek olan Aldatmak dizisinde duayen oyuncu Ercan Kesal da rol alacak.

Ercan Kesal'ın Aldatmak dizisinde oynayacağı rol de belli oldu. Başarılı bir avukatı canlandıracak olan Ercan Kesal'ın karakter ismi ise Avukat Sezai olacak.

Sezai, Nevşehir ve Ankara’da kendi hukuk bürosu olan çok başarılı bir avukattır. Avanoslu, şiir ve edebiyat düşkünü, eşiyle ayrı, iki çocuk sahibi bir babadır. Güzide (Vahide Gördüm) ve Tarık (Mustafa Uğurlu) ile okul zamanında çok yakın bir dostlukları olsa da, Güzide ve Tarık sevgili olunca gruptan uzaklaşmıştır. Otuz yıl sonra Güzide’yle yolu tekrar kesişince hayatında
yepyeni bir sayfa açılacaktır.

Usta Oyuncu Ercan Kesal'ın Aldatmak Dizisindeki rolü belli oldu

Gündem yaratacak dizinin performanslarıyla çok konuşulacak oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

Usta Oyuncu Ercan Kesal'ın Aldatmak Dizisindeki rolü belli oldu ile ilgili etiketler Ercan Kesal aldatmak vahide perçin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.