Usta isimler birbirine girmişti! MESAM'a kayyım atandı...

Uzun yıllardır dost olan Orhan Gencebay ve Arif Sağ'ın arasında bir süredir tartışma konusu olan MESAM'a kayyım atandı. Mevcut yönetim kurulunun yerine yeni üyeler getirildi.

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nin (MESAM)’a yeni yönetim kurulu atandı. Kültür Bakanlığı yaptığı incelemeler neticesinde mevcut yönetim kurulunun yerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah'ı üye olarak atadı.

972bc555-c8df-47f7-bc92-35cbd4abe730_1

4 YIL ÖNCE DE KAYYIM ATANMIŞTI

Meslek birliği son olarak Orhan Gencebay’ın yönetim kurulundan istifası ve yeni genel kurul öncesi muhalif oluşumla gündeme gelmişti. MESAM’a 2014 yılında da kayyım atanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Orhan Gencebay, kısa süre önce yaptığı bir açıklamayla MESAM'dan istifa etmiş ve birlik yönetimini hedef alan ifadeler kullanmıştı. Gencebay'a Arif Sağ'ın da aralarında bulunduğu kurum yöneticileri sert yanıt vermişti.

Usta isimler birbirine girmişti! MESAM'a kayyım atandı... ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl mesam kayyım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.