Usta gazeteci Ahmet Kekeç'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti

Gazeteci Ahmet Kekeç'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti. Kanser tedavisi gören Kekeç, koronavirüse yakalanmış, durumunun ağırlaşması üzerine kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybetmişti. Kekeç'in vefatı medya ve siyaset dünyasında büyük üzüntüye neden olmuştu.

Kanser tedavisi devam ederken koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gazeteci Ahmet Kekeç'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti. Usta kalemin vefatı, başta medya ve siyaset dünyası olmak üzere sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

ACILI HABERİ OĞLU VERMİŞTİ

Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç, babasının ölüm haberini 'Yağmurdan sonra görüşürüz babam' mesajıyla vermişti.

Usta gazeteci Ahmet Kekeç'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti

SİYASET DÜNYASI ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

Kekeç'in vefatının ardından siyaset dünyasından pek çok isim Kekeç için mesaj paylaşarak üzüntülerini dile getirmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mesajında "Kalemiyle, duruşuyla, örnek bir insan yaşayışıyla, Ahmet Kekeç Ağabeye Allah'tan rahmet diliyorum ... Başımız sağ olsun. Rabbim mekanını âlî eylesin inşallah." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise "Ahmet Kekeç ağabeyin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Güzel bir insanı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mevla mekanını cennet eylesin." paylaşımında bulunmuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de mesajında, "Kalemin ve kitabın dervişi, değerli dostumuz Ahmet Kekeç’in vefatına çok üzüldüm. İstikamet üzere yaşadı... Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." demişti.

Usta gazeteci Ahmet Kekeç'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti - Resim : 2

ERDOĞAN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ay cuma namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'na giderek Ahmet Kekeç'in mezarını ziyaret etmişti.

 

 

 

 

 

Usta gazeteci Ahmet Kekeç'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti ile ilgili etiketler Ahmet Kekeç gazeteci vefat akşam yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.