"Üst düzey FETÖ'cüler için 17 Aralık, halk takımı için 15 Temmuz esas alınmalı!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 yıl sonra yeniden AK Parti'nin başına geçtiği kongrenin ardından gözler Türkiye'yi 2019'a götürecek yeni döneme çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede yaptığı konuşmada AK Parti'yi yeniden inşa edecek "6 aylık eylem planı"nın ipuçlarını verdi.

Türkiye'ye ekonomi ve demokraside lig atlatacak eylem planı kapsamında toplumun talepleri 6 aylık takvimde projelendirilecek.

Günlük yaşama damga vuran tüm vaatleri önceleyen planla Meclis çalıştırılacak. Yatırımlardan sosyal güvenliğe kadar her alanda icraatların ön plana çıktığı bir dönem yaşanacak.

Milli Görüş geleneğinden gelen tecrübeli siyasetçi Şevki Yılmaz da eylem planı ve FETÖ ile mücadele konusunda hükümete önemli tavsiyelerde bulundu.

Yaşanan süreçte yeni mağdurlar yaratılmasının önüne geçilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Acil Eylem Planı’nın başarılı olmasının olmazsa olmaz olan ilk şartı; her yerde, herkese ve her kuruma Hak ve Adalet ilkelerini uygulamaktır!" ifadelerini kullandı.

FETÖ ile mücadelede hangi tarihin milat alınması gerektiği konusundaki tartışmaya da değinen Şevki Yılmaz, "Havas’tan (üst düzey) bin kişinin cezalandırılması, avamdan on binlerce kişi cezalandırmasından daha akıllıca, basiretli ve ferasetli bir yol olduğu gerçeği unutulmamalıdır!" diye yazdı.

İşte o köşe yazısı;

- Acil Eylem Planı!

Bismillâhirrahmânirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c.) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, ehli beytine, ashabına, ana ve babamıza, Mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (c.c.) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salât ve selâm olsun.

Acil Eylem Planı!

Her şeyi yoktan var eden Allah‘ımızdan (c.c.), kendisi için her daim; hayırlı, sıhhatli, bereketli ve uzun ömür dilediğimiz Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan kardeşimizin geçtiğimiz günlerde ifade ettiği ve kalbimize su serptiği “Haklıları, güçlülere ezdirmeyeceğiz!” ve “6 aylık acil eylem planını uygulayacağız!’’ sözleri, mazlum ve mağdurlarımıza ve hasbi tabanımıza moral olmuş ve hepimizi umutlandırmıştır!

Olağanüstü bir durum olmaz da erkene alınmazsa, 2019 yılında yapılacak mahalli idareler, milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri, yüzyılımızın tarihi seçimlerinden biri olacağından Reis-i Cumhur’umuzun açıkladığı acil eylem planı kat kat önem kazanmıştır!

Referandumun “hayır” oylarıyla ümitlenen Siyonist, emperyalist çevrelerin ve içimizdeki işbirlikçilerin şimdiden başlattıkları şer ittifakı çalışmaları ancak acil eylem planıyla boşa çıkarılabilir!

Aksi halde, hezimetin neticesinde doğacak zulüm acılarını birlikte yaşarız!

HafazanAllah!

MaazAllah!

Allah korusun!

Acil Eylem Planı’nın başarılı olmasının olmazsa olmaz olan ilk şartı; her yerde, herkese ve her kuruma Hak ve Adalet ilkelerini uygulamaktır!

Can simidimiz olması gereken bu Acil Eylem Planı’nda başarılı olmak için mutlaka gerekli tedbirler alınmış ve yol haritası belirlenmiştir! Bu hayırlı vesileyle önemli bulduğumuz birkaç hususu kamuoyuna arz ederek fayda sağlanmasına katkıda bulunmayı görev bilerek, ifade etmek isteriz ki;

-İktidarımızın kuruluş yıllarındaki samimi, ihlas ve kolektif akılla yönetim dönemine dönülmelidir!

-Beraber yürüyüp, beraber ıslanan, cefakar ve vefakar ilklerle samimi şekilde kucaklaşılmalı ve çalışmaların içine aktif katılmaları sağlanmalıdır!

-Sadece, oyları ve alkışları alınan tabanın artık aklına ve fikrine de gerçek manada danışılmaya başlanmalıdır!

-Türkiye’mizi ve liderini sevdiği için adaylara oy veren tabanımıza artık, önüne konan adayı sevdiği için canı gönülden oy vereceği dönem başlatılmalıdır!

Bunun için ise; göstermelik ve hava almaya yönelik teamül yoklamaları yerine, “Ümmetimin çoğunluğu yanlışta birleşmez.” Hadis-i Şerif’ine uyularak başkan adaylarının tamamı merkezin; ehliyet, emanet ve sadakat süzgecinden geçtikten sonra bölgelerin siyasi havasını iyi analiz edebilen sivil toplum kurumlarının tabanlarının fikirleri doğrultusunda belirlenmesi de Acil Eylem Planı’nın en önemli kıstaslarından olmalıdır!

Zira tabanın adayı tabana, tavanın adayı tavana mahkumdur gerçeği asla unutulmamalıdır!

Acil Eylem Planı’nı; haklıyı ve mazlumu, güçlüye ve gaspçılara ezdirmemek olarak ifade eden Reis-i Cumhur’umuzun bu ser-levha mahiyetindeki düsturuna katkı sağlaması dileğiyle ifade etmek isteriz ki;

-Ergenekon Terör Örgütü’nün, Ulusalcı idamlık mahkumları affedilirken hala cezaevlerinde tutulan Sivas, Selam, Malatya, Musta’zaf ve Jack Kamhi (sözde suikast) davaları başta olmak üzere mağdurlar ve mazlumlarımız serbest bırakılmalı, 20 yıldan fazladır yurt dışında vatan-cüda hicret ve sürgünde yaşamak zorunda kalan fikir ve düşünce adamları vatanlarına dönebilmeli ve zalim güçlülerce ezilmeleri mutlaka önlenmelidir!

-28 Şubat Mağdurları’nın iade edilen bir kısım haklarının tam manasıyla iade edilerek gerekirse eski görevlerine iade edilmelerinin önü açılmalı ve bu kardeşlerimiz güç odaklarına ezdirilmemelidir! Memurluğa giriş yaşı bu mağdurlar için mutlaka kaldırılmalıdır!

-Mel’un FETÖ Terör Örgütü davasıyla ilgileri olmayan nice mazlum ve mağdur kardeşimizin feryatlarına kulak verilmeli, intihar edecek duruma gelen mazlumlar, ulusalcı güçlere adliyelerde ezdirilmemeli ve yaşanan bu durum mutlaka acilen önlenmelidir!

-“Suçun şahsiliği prensibi ve birinin suçu diğerine yüklenemez” ilahi mesajı bize ağır sorumluluk yüklemektedir. Suçlu ile suçsuzu ayırmada kriterlerimiz bellidir! Bir şahıs, hain FETÖ'cü olabilir ve gerekli müeyyidesi uygulanmalıdır ama hiç alakası olmayan akrabaları mağdur edilebilmektedir! Bu vatandaşlarımızın, derin devletin gücü eliyle ezdirilmesi zulme dönüşmemeli ve gerekli tedbirler alınmalıdır!

-Bank Asya’da çalışanlara yönelik iş vermeme yasağı tekrar gözden geçirilmelidir! FETÖ ile hiçbir bağı olmadığı halde sadece Bank Asya’da çalışmış olması nedeniyle işsiz kalan banka görevlilerine konan iş verme yasağı genelden sadece suçlulara uygulanarak kaldırılmalı kurunun yanında yaş yakılmamalıdır!

-Bizim hedefimiz mazluma mazlum katmak değil, zalime haddini bildirmek olmalıdır!

FETÖ operasyonlarında Havas takımı (üst düzey) FETÖ’cüler için 17 Aralık ölçü alınırken, avam (halk) takımı için sadece kanlı kahpe darbe girişim tarihi olan 15 Temmuz 2016 tarihi esas alınmalıdır!

-Havas’tan (üst düzey) bin kişinin cezalandırılması, avamdan on binlerce kişi cezalandırmasından daha akıllıca, basiretli ve ferasetli bir yol olduğu gerçeği unutulmamalıdır!

Düşmanlarımıza düşman katma yerine FETÖ tabanındaki aldatılmışların pişmanlıklarını sağlamak ana hedeflerimizden biri olmalıdır!

Acil Eylem Planı’nın maddi adımları da çok önemlidir!

Nasıl mı?

Haftaya inşaAllah!

Allah’u Azimuşşan, ACİL EYLEM PLANI’nı hedefine ulaştırsın! Amin!

Din ve Vatan Muhafızı Şehitlerimize Allah’tan (c.c.) gani gani rahmet; gazilerimize şifa, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Vatan Sağ olsun!

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam ve duayla

Şevki Yılmaz

"Üst düzey FETÖ'cüler için 17 Aralık, halk takımı için 15 Temmuz esas alınmalı!" ile ilgili etiketler FETÖ Şevki Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.