Üsküdar'da doğalgaz patlaması: Vatandaşların panik anları kamerada

Üsküdar'da bir binada meydana gelen patlamada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Patlamanın yaşandığı anlarda vatandaşların yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı. Ortaya çıkan görüntülerde vatandaşların patlamanın etkisiyle kaçıştıkları görülüyor.

Üsküdar’da bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması sırasında vatandaşların panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Üsküdar'da doğalgaz patlaması: Vatandaşların panik anları kamerada

Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacıdede Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması nedeniyle 2’si ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, patlama nedeniyle binada ve çevredeki binalarda maddi hasar meydana geldi.

Üsküdar'da doğalgaz patlaması: Vatandaşların panik anları kamerada - Resim : 2

Patlama sırasında çevredeki vatandaşların panik anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların patlamanın etkisiyle kaçıştıkları görülüyor.

Üsküdar'da doğalgaz patlaması: Vatandaşların panik anları kamerada ile ilgili etiketler Üsküdar patlama Güvenlik Kamerası doğalgaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.