Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen ve çalışanlarından yaklaşık 20 milyon lira bağış

Merkezi Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen ile çalışanları afetten etkilenen 10 ile 20 milyon liraya yakın bağışta bulundu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye olarak çalışanlarıyla birlikte Kahramanmaraş merkezli depremle sarsılan 10 ile yaklaşık 20 milyon lira bağışta bulunulduğunu duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerle sarsılan 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için seferberlik başladı.

Türkiye'nin tüm bölgelerinden sivil ve yerel yönetimlerinden ihtiyaç malzemesi yağıyor..

Bu kapsamda belediyeler de, gerek nakit gerekse ihtiyaç maddesi bakımından bölgeye yardım ulaştırıyor.

Depremzedelere uzanan ellerdin birisi de Üsküdar Belediyesi oldu..

ÜSKÜDAR BELEDIYESI'NDEN 20 MILYON LIRALIK BAĞIŞ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tüm belediye personeliyle birlikte depremzedeler için toplamda 20 milyon lira bağış yapıldığını duyurdu. 

"BEN DE 3 AYLIK MAAŞIMI BAĞIŞLIYORUM"

Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Gün tek yürek, tek bilek olma günüdür! Üsküdar Belediyemizin tüm personeli (3600 kişi) 5000'er lira, yönetici ve müdür arkadaşlarım birer aylık maaşlarını, ben de 3 aylık maaşımı deprem bölgesine bağışlıyoruz."

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen ve çalışanlarından yaklaşık 20 milyon lira bağış ile ilgili etiketler deprem Hilmi Türkmen Üsküdar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.