Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB'nin Ramazan etkinlikleri için seçtiği mekana isyan etti!

İBB'nin Ramazan etkinlikleri ve konserler için seçtiği mekana isyan eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Daha işlek, geniş ve uygun olan ana meydana, sahile kurun dedik, İBB ise zabıtalarımıza saldırmayı seçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni, alışkanlık haline getirdiği bu zorbalıktan dolayı kınıyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) hastane ve kütüphanenin önünde konser alanı kurması sonrası İBB zabıtaları, Üsküdar Belediyesi zabıtalarına saldırdı.

"'GELİN BURAYA DEĞİL ANA MEYDANA SAHİLE KURUN' DEDİK"

"Siz niye böylesiniz niye!!!" diyerek olaya tepki gösteren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Hastane ve kütüphanenin önünde, 29 gün boyunca 10:00 - 02:00 arasında “KONSER” gibi etkinlikler yapılır mı? Gelin buraya değil, daha işlek, geniş ve uygun olan ana meydana, sahile kurun dedik, İBB ise zabıtalarımıza saldırmayı seçti! Yine yalanlar söyleyecekler, inanmayın, gerçeği budur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni, alışkanlık haline getirdiği bu zorbalıktan dolayı kınıyorum." dedi. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB'nin Ramazan etkinlikleri için seçtiği mekana isyan etti! ile ilgili etiketler Üsküdar Hilmi Türkmen İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.