Usame Bin Ladin'in yeğeni, zirve sırasında Biden'ı protesto etti!

11 Eylül saldırılarının arkasındaki beyin ve El-Kaide terör örgütünün eski elebaşı Usame Bin Ladin'in yeğeni Noor Bin Ladin, fanatik bir Trump destekçisi. Trump'a olan bağlılığını her fırsatta dile getiren 35 yaşındaki Bin Ladin, bu kez de dün Cenevre'de gerçekleşen Putin - Biden görüşmesi sırasında Biden'ı protesto ederek 2020 ABD seçimlerini aslında Trump'ın kazandığını iddia etti.

El-Kaide terör örgütünün eski elebaşısı ve ABD'ye düzenlenen 11 Eylül saldırısının planlayıcısı Usame Bin Ladin'in yeğeni 34 yaşındaki Noor Bin Ladin, dün Cenevre'de gerçekleşen Putin-Biden zirvesi sırasında pankart açarak protesto gösterisi yaptı!

'SADECE TRUMP ABD'Yİ BAŞKA 11 EYLÜLLERDEN KORUYABİLİR!'

'Sadece Trump, ABD'yi başka 11 Eylüllerden koruyabilir!' açıklamasını yapan Usame Bin Ladin'in yeğeni Noor Bin Ladin, Vladimir Putin ile Joe Biden'ın iki ülkenin sorunlarını görüştükleri 4 saate yakın süren zirve sırasında protesto gösterisi gerçekleştirdi ve söylemlerde bulundu.

Usame Bin Ladin'in yeğeni, zirve sırasında Biden'ı protesto etti!

Görüşmenin gerçekleştiği Cenevre'deki Leman Gölü'ne bir bot ile açılan genç kadın, tartışmalı geçen seçim sürecini kastederek 'Trump kazandı!' yazılı bir posteri sallarken görüntülendi.

'İSVİÇRE, DÜNYANIN BUNU DUYMASINI İSTEMİYOR!'

Bin Ladin, gerçekleştirdiği protesto ile ilgili kişisel Instagram hesabından açıklamalarda buludu. Polisin, kendisini tutuklamakla tehdit ettiğini aktaran Noor Bin Ladin, 'İsviçre, dünyanın bunu duymasını istemiyor!' iddiasında bulunmaktan geri kalmadı.

Gerçekleştirdiği protestonun videosunu da kişisel Instagram hesabından yayınlayan Bin Ladin, 'Beni tutuklayacak mısın? Sana işaretleri vermezsem beni tutuklayacak mısın? 2020 seçimlerini Donald Trump kazandı ve burada İsviçre'ye girmemize izin yok mu?' sözleriyle devam etti.

BİN LADİN, SIKI BİR TRUMP DESTEKÇİSİ

Usame Bin Ladin'in yeğeni, zirve sırasında Biden'ı protesto etti! - Resim : 2

Ateşli bir Donald Trump destekçisi olduğunu her fırsatta dile getiren Noor Bin Ladin, daha önce yaptığı bir açıklamasında da '2015'in ilk günlerinde aday olacağını açıkladığından beri Başkan Trump'ın destekçisiyim. Uzaktan izledim ve bu adamın kararlılığına hayranım. Yeniden seçilmeli... Sadece Amerika'nın değil, bir bütün olarak Batı medeniyetinin geleceği için hayati önem taşıyor.' ifadelerine yer vermişti

 

Usame Bin Ladin'in yeğeni, zirve sırasında Biden'ı protesto etti! ile ilgili etiketler Cenevre Trump protesto noor bin ladin yeğen biden gösteri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.