Uşak'taki sapık doktor Barış Yağcı'nın ifadesi ortaya çıktı: Üzerime iftira atılmaktadır!

Uşak'ta daha önce alkol alarak sokak köpeğini tüfekle öldürmek ve komşularının ev ve araçlarını kundaklamak suçlarından hakkında cezai işlem uygulanan pratisyen hekim Barış Yağcı'nın hastasına tecavüz ettiği öğrenilmişti. Yakalanan sapık doktor Barış Yağcı'nın ifadesi ortaya çıktı. Yağcı, "Üzerime iftira atılmaktadır, suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde pratisyen doktor Barış Yağcı, son vukuatıyla 'pes' dedirtti.

Daha önce kavga ettiği komşularının ev ve arabalarını kundaklamak ve alkollü halde av tüfeğiyle sokak köpeğini vurmaktan hakkında işlem yapılan Yağcı, geçtiğimiz günlerde ise bir hastasına kendi odasında tecavüz etmekten çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

SAPIK DOKTORUN İLK VUKATI DEĞİL

Görev yaptığı hastanede ve çevresinde dengesiz hareketleriyle bilinen Dr. Barış Yağcı ilk vukuatını 15 Kasım 2020'de gerçekleştirdi. Dr. Yağcı, Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde alkollü vaziyette bir sokak köpeğine av tüfeğiyle ateş etti. Ayrıca Yağcı'nın komşularının ev ve arabalarını kundakladığı da öğrenildi. 

SERUM TAKTIRIP HAP VERİP UYUTTU

Yeni Asır'da Kazım Yörükçe imzasıyla yayımlanan habere göre; Uşak'ta bir eğlence merkezinde çalışan Yağmur G. rahatsızlananınca Uşak Eğitim Hastanesi'ne başvurdu.

Covid 19 şüphesiyle Pandemi Acil Servisi'ne yönlendirilen kadını muayene eden Doktor Barış Yağcı, odasına aldığı hastasına serum taktırdı ve hap verdi.

Uşak'taki sapık doktor Barış Yağcı'nın ifadesi ortaya çıktı: Üzerime iftira atılmaktadır!

UYANDIĞINDA İÇ ÇAMAŞIRLARININ ÇIKARILMIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜ

İlacın ve alkolün etkisiyle baygın düşen kadın, sabah uyandığında iç çamaşırlarının çıkarılmış olduğunu gördü. Tecavüze uğradığını fark eden kadın, kanepede uyuyan doktoru uyandırmadan odadan ayrıldı.

KAN TESTİNDE UYUTUCU İLAÇ ORTAYA ÇIKTI

21 yaşındaki kadın soluğu savcılıkta alarak şikâyette bulundu. Hastaneyi karıştıran tecavüz olayıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, kadının kan testinde doktorun verdiği uyutucu ilaca rastlandı.

SAPIK DOKTOR YAĞCI TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Yağcı, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

BARIŞ YAĞCI'NIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yağcı'nın ifadesinde "Üzerime iftira atılmaktadır, suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.

Uşak'taki sapık doktor Barış Yağcı'nın ifadesi ortaya çıktı: Üzerime iftira atılmaktadır! ile ilgili etiketler doktor Uşak barış yağcı sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.