Örnek ilden kötü haber geldi

Koronavirüs risk haritasında turuncu ve kırmızı renkli kentlerin arasında kalarak dikkatleri çeken düşük riskli il Uşak'a nazar değdi. Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Twitter hesabından bir karikatür paylaşarak bu hafta vaka sayısında artış olduğunu belirtti.

Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı risk haritasında sarı ve turuncu illerin arasında kalan Uşak dikkatleri çekti. Batıdaki tek düşük riskli il olan Uşak ile ilgili pek çok paylaşım yapıldı.

Uşak'ın pandemi kurallarına riayet etmesi takdirle karşılanırken, kötü haber geldi.

VAKALAR BU HAFTA ARTIŞA GEÇTİ

Sosyal medya hesabından Uşak ile ilgili hazırlanan bir karikatürü paylaşan Kocabıyık, bu hafta kentte vakaların arttığını dile getirdi. 

Tedbirleri elden bırakmama ve rehavete kapılmama uyarısında bulunan Kocabıyık, paylaşımında şunları söyledi:

"Espri bir yana bu hafta vaka sayılarımızda artış var. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım, rehavete kapılmayalım. Unutmayalım ki bizi koruyacak olan tedbirlere sıkı sıkıya riayet etmek."

 

Örnek ilden kötü haber geldi ile ilgili etiketler Uşak Vali Funda Kocabıyık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.