Uruguay’lı futbolcular hakemlerin üzerine yürüdü!

Gana’yı 2-0 geçen fakat averaj ile Güney Kore’nin gerisinde kalarak organizasyona veda eden Uruguay’da futbolcular maç sonrasında hakemin üzerine yürüdü.

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası organizasyonu kapsamında Uruguay ile Gana kozlarını paylaştı.

Aynı saatte düzenlenen Portekiz-Güney Kore maçından 2-1 zaferle çıkan Kore turun kapsını aralarken, Uruguay’ın Gana’yı 2-0 yenmesiyle gruptan çıkmayı garantiledi.

Gana karşısında 2 golle galip olan Uruguay’a ise bu skor yetmedi ve turnuvaya veda ettiler

HAKEMLERİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

Maçı bitiren düdüğün gelmesinin ardından ise soyunma odasına giden hakemlerin üzerine Uruguay’lı futbolcular yürüdü. Yedek kulübesinden çok sayıda ismin sinirlerine hakim olamadığı anlarda Godin, Muslera, Cavani gibi isimler yer aldı.

Muslera’nın çok sert tepki gösterdiği sırada el kol hareketleri yaptığı görüntülere yansırken Godin’in de hakemleri taciz ettiği dikkati çekti.

Uruguay’lı futbolcular hakemlerin üzerine yürüdü! ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası 2022 Dünya Kupası Uruguay Gana
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.