Üretimde skandal olay: Çıplak şekilde zeytin üretim havuzuna daldı!

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde, zeytin üretiminde mide bulandıran anlar ortaya çıktı. Bir şahıs zeytin havuzunun içerisine çıplak şekilde girdi ve o anları hesabından paylaştı.

Sosyal medyada paylaşılan bu videoda, zeytin toplama işlemi sırasında bir çalışanın çıplak bir şekilde zeytin havuzuna girdiği görüldü.

Gıda Dedektifi adlı Instagram sayfası tarafından aktarılan bu videoda şu not yer aldı:

"Bugün yine Tiktok’ta tam anlamıyla rezalet bir videoyla karşı karşıya kaldık. Muharrem isimli bir kullanıcı tarafından yüklenen videolarda çıplak şekilde zeytin havuzuna dalan bir kişinin bu duruma hiç aldırış etmediği görülüyor. Zeytinyağı üretimi ya da toptan zeytin ticaretiyle uğraştığını düşündüğümüz bu şahsın kameralar karşısında verdiği pozlarda gıda güvenliğini bu kadar “önemsediği” düşünülürse, siz bir de kamera arkasında olanları düşünün… Kamu sağlığını elenen tehdit eden bu durum karşısında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bu işletmeyi bir an önce tespit ederek gerekli işlemleri yapmasını bekliyoruz. Bir kez daha bu rezaletlerle etkileşim kasmaya çalışanları oltasına düşürüp, kamu sağlığına katkı sağladığı için Tiktok’a teşekkür ediyoruz."

 

Üretimde skandal olay: Çıplak şekilde zeytin üretim havuzuna daldı! ile ilgili etiketler Gıda Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.