Ürdünlü diplomat hayatını kaybetmişti... Somer Sivrioğlu restoranını kapattığını duyurdu

tv8'de izleyiciyle buluşan MasterChef'te jüri üyeliği yapan ünlü şef & sunucu Somer Sivrioğlu'nun işletmeciliğini yaptığı Beşiktaş'taki 'Efendy' isimli restoranın istinat duvarı müşterilerin üzerine çökmüş ve feci olayda yaralanan 2 kişiden Ürdünlü eski diplomat Subbed hayatını kaybetmişti. Somer Sivrioğlu konu ile ilgili açıklamada bulunarak üzüntüsünü dile getirdi. Svirioğlu, ''Bu talihsiz kaza ve acı kayıp sebebiyle restoranımızı bir süre kapattığımızı kamuoyuna duyururuz'' dedi.

Masterchef'te jüri koltuğuna oturan ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun Nispetiye Caddesi'ndeki işletmeciliğini yaptığı 'Efendy' isimli restoranın istinat duvarı çöktü. Bu sırada kaldırımda yürüyen iki kişi, kopan parçaların altında kalarak ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ürdünlü eski diplomat Ahmet Salim Subbet yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çöken duvar parçalarının yerden kaldırılmasının ardından olay yeri güvenlik altına alındı.

Duvarı çöken restoranı 3 ay önce devralan Somer Sivrioğlu konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yayınladı. Sivrioğlu restoranı bir süreliğine kapattığını duyurdu.

Ürdünlü diplomat hayatını kaybetmişti... Somer Sivrioğlu restoranını kapattığını duyurdu

Somer Sivrioğlu üzücü olayla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:


''20 Mayıs Cuma gecesi restoranımızın da içinde bulunduğu yerleşimin istinat duvarının çökmesi sonucu yaşanan tahlisiz olaydan dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz. Kaza anında kaldırımda bulunan ve hayatını kaybeden Sayın Ahmet Salim Subbed'in ailesine başsağlığı diliyoruz. Acılarını derinden paylaşıyoruz.Medyaya yansıyan ve bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle bir takım gerçek dışı haberler paylaşılarak kamuoyu yanlış yönlendirilmektedir. Bu talihsiz kaza ve acı kayıp sebebiyle restoranımızı bir süre kapattığımızı kamuoyuna duyururuz.''

Ürdünlü diplomat hayatını kaybetmişti... Somer Sivrioğlu restoranını kapattığını duyurdu - Resim : 2

Ürdünlü diplomat hayatını kaybetmişti... Somer Sivrioğlu restoranını kapattığını duyurdu ile ilgili etiketler somer sivrioğlu Efendy istinat duvarı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.