Ürdün parlamentosundaki kavga canlı yayına yansıdı: Milletvekilleri yumruk yumruğa birbirine girdi

Ürdün parlamentosunda süren anayasa değişikliği görüşmelerinde ortalık bir anda birbirine girdi. Milletvekillerinin yumruk yumruğa kavgası canlı yayına yansırken izleyenler şoke oldu. Yaşanan kavga sonrası oturuma ara verildi.

Ürdün parlamentosunda milletvekillerinin yumruklu kavgası canlı yayına yansıdı. Milletvekilleri anayasa görüşmeleri sırasında kadın haklarının anayasal güvence altına alınması konusunda tartışmaya başladı. Al-Mamlaka televizyonunun canlı yayınladığı görüşmeler sırasında bazı milletvekillerinin bunun 'işe yaramaz' olduğunu haykırması sonrası ortalık karıştı.

Sosyal medyada da gündem olan görüntülerde tartışmalar sırasında öfkelenen milletvekilleri bir anda birbirine girdi. Milletvekili Ebu Yahya ile Meclis Başkanı Abdul Karim Dughmi arasında yaşanan yumruk yumruğa kavga birkaç dakika sürdü. Kavga sonrası oturuma ara verildi.

Ürdün Meclisi'nde yaşanan yumruklu kavga izleyenleri şoke etti.

Kraliyet komisyonunun verdiği anayasa değişikliği önerisinde Meclis'e başbakanı seçme yetkisi ön görülüyor. Tartışılacak diğer anayasal reformlar arasında bir 'Milli Güvenlik Kurulu'nun oluşturulması ve meclis başkanının görev süresinin mevcut iki yıllık dönemden bir yıla indirilmesi yer alıyor.

Ürdün'de 1952 yılında kabul edilen anayasa 52 defa değiştirildi.

 

Ürdün parlamentosundaki kavga canlı yayına yansıdı: Milletvekilleri yumruk yumruğa birbirine girdi ile ilgili etiketler Ürdün Kavga canlı yayın Parlamento
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.